0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracımın 120 bin bakım zamanı geldi. dizel corolla için yetkili serviste 120 bin bakım fiyatı hakkında bir bilgisi olan var mı ? hangi parçaları değişmesi gerekiyor?
Aksesuar fiyatlarında servislerin fiyatları uçuk diye tabir edilebilecek düzeyde. Örnek bir tavan anteni Corolla için 52 YTL. Bence çok yüksek. Yani maliyet + %100 kar bile bu fiyatın çok altında olur bana göre. Aynı şekilde bir tavan spoyleri için 200 küsür YTL fiyat söylediler ki, fiyatın içinde Spoylerin boyanması yaklaşık 120 YTL idi yanlış hatırlamıyorsam. Bir spoylere ne kadar boya gider ki?Bunlara ilave olarak, geçenlerde arka sağ stopun içinde su birikmesinden dolayı stop değişmişti. Normalde benim arabanın sağ arka stopunda sis farı yeri, alt yapısı hazır fakat sadece ampul yok. Oraya bir ampul takmalarını rica ettim (hatta ampul bile vardı yanımda). Orjinalden farklı hiç birşey yapamayız dediler. Halbuki bunun hiç bir zararının olmayacağını her iki taraf ta biliyor. Biraz daha töl
ben yeni toyata aldım Spoylerin fiyatını 530 tl aldılar orjinal falan dedilrr
Alanyada yüzlerce toyota olmasına rağmen servis yok..Sadece Antalyada var..Büyük sorun oluyor..Alanya gibi İl Olmaya aday ve birçok ilden büyük olan ilçemize acilen toyota servis istiyoruz..Metro,Carefour,Tansaş,Migros,gibi dev marketler var..Fakat toyota servis yok..Antalya 120 Km ,herzaman gidilemiyor..ACİL Çözüm..
reklamlarda taksit olayından bahsediyor.. ama aksaray özeller plazada taksit yok dedi.(telefonda).. bu adelet mi ya.. bu kampanyaları büyük şehirler için yapıyor herhalde... (70.000 bakımı)
İyi de kampanya geçtiğimiz Cumartesi bitti diye biliyorum ben. Hani şu World karta 6 taksit olayı?