Gönderen Konu: Toyota Bayi ve Servis Eleştirileri (Şikayet veya Teşekkür)  (Okunma sayısı 458351 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Bayi ve Servis Eleştirileri (Şikayet veya Teşekkür)
« Yanıtla #900 : Kasım 01, 2010, 08:01:51 »
aracımın 120 bin bakım zamanı geldi. dizel corolla için yetkili serviste 120 bin bakım fiyatı hakkında bir bilgisi olan var mı ?  hangi parçaları değişmesi gerekiyor?

Bunu ayrı bir başlık altında sormanız daha uygun olur.
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #900 : Kasım 01, 2010, 08:01:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #901 : Kasım 01, 2010, 18:45:09 »
Aksesuar fiyatlarında servislerin fiyatları uçuk diye tabir edilebilecek düzeyde. Örnek bir tavan anteni Corolla için 52 YTL. Bence çok yüksek. Yani maliyet + %100 kar bile bu fiyatın çok altında olur bana göre.
Aynı şekilde bir tavan spoyleri için 200 küsür YTL fiyat söylediler ki, fiyatın içinde Spoylerin boyanması yaklaşık 120 YTL idi yanlış hatırlamıyorsam. Bir spoylere ne kadar boya gider ki?

Bunlara ilave olarak, geçenlerde arka sağ stopun içinde su birikmesinden dolayı stop değişmişti. Normalde benim arabanın sağ arka stopunda sis farı yeri, alt yapısı hazır fakat sadece ampul yok. Oraya bir ampul takmalarını rica ettim (hatta ampul bile vardı yanımda). Orjinalden farklı hiç birşey yapamayız dediler. Halbuki bunun hiç bir zararının olmayacağını her iki taraf ta biliyor. Biraz daha töl
ben yeni toyata aldım Spoylerin fiyatını 530 tl aldılar orjinal falan dedilrr
karagümrüklü kenan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #902 : Kasım 01, 2010, 21:39:43 »
dostlar aracımı dumankayadan aldım ve 1000km bakım için götürdüğümde ilgi alakanın gerçekten memnuniyet verici olduğunu gördüm,geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımın aracını ücretsiz chek-up için götürdük aynı ilgi alakyı gene gördüm ancak şu varki yoğunluktanmıdır nedir bilmiyorum dumankayada maalsef çok uzun süre bekliyorsunuz kendim için gittiğimdede arkadaş için gittiğimzdede aynı sorunu gördüm bacanağımda dumankayada bakımlarını yaptırır oda aynı dertten müzdarip maalesef.randevu saatinden çok daha ileri saatlere sarkıyorlar maalesef:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #903 : Kasım 01, 2010, 22:12:21 »
ben yeni toyata aldım Spoylerin fiyatını 530 tl aldılar orjinal falan dedilrr
Merhaba Yahya Bey,
 Dikkat etmediniz sanırım, alıntı yaptığınız mesaj 2006 yılında yazılmış. Ayrıca bahsi geçen spoyler Corolla HB'ye ait spoylerdir. Fiyatı şu anda da 150-180 TL civarı bir fiyattır.
 Ancak Auris'lerin spoyleri orijinal TTE ürünü olduğundan fiyat olarak epeyce farklı...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #904 : Kasım 02, 2010, 11:59:01 »
Alanyada yüzlerce toyota olmasına rağmen servis yok..Sadece Antalyada var..Büyük sorun oluyor..Alanya gibi İl Olmaya aday ve  birçok ilden büyük olan ilçemize acilen toyota servis istiyoruz..Metro,Carefour,Tansaş,Migros,gibi dev marketler var..Fakat toyota servis yok..
Antalya 120 Km ,herzaman gidilemiyor..ACİL Çözüm..
İYİLER BİR GÜN MUTLAKA KAZANIR..YETER Kİ SABRETMESİNİ BİL ..=))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #905 : Kasım 02, 2010, 19:34:36 »
80 000 bakım için sakarya-tuzcuoğluna gittim 495 lira bakım ücreti ödedim. arabamı teslim aldıktan 5 dakika sonra şanzumandan acayip sesler gelmeye başladı, hemen servise geri götürdüm sesin şansımandan geldiğini ve şanzımanın indirilip sorunun anca o zaman çözülebileceği söylendi. vede sadece işçilik olarak 450 lira alacaklarını artı parça parası alacaklarını söylediler. tabi bende itiraz ettim yeni bakım olmuş arabam 5 dakka sonra bozuluyo, adamlar şanzıman yağını değiiştiriken bişeyler olmuş galiba giriş çıkış bilyaları dağılmış. neyse ben bağıra çağıra sizi şikayet edecem falan derken bedavaya yaptırdım zorla hatta parça parası verdim 200 lira yoksa yapmayız dediler.. neyse diyeceğim ben kesinlikle mennun kalmadım ve bi dahada gitmem oraya adamlar salak yerine koyuyorlar bizi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #906 : Kasım 02, 2010, 20:10:27 »
Alanyada yüzlerce toyota olmasına rağmen servis yok..Sadece Antalyada var..Büyük sorun oluyor..Alanya gibi İl Olmaya aday ve  birçok ilden büyük olan ilçemize acilen toyota servis istiyoruz..Metro,Carefour,Tansaş,Migros,gibi dev marketler var..Fakat toyota servis yok..
Antalya 120 Km ,herzaman gidilemiyor..ACİL Çözüm..
koşulları öğreneyim, gelip bi servis açayım oraya, acaba kaç para yatırmak gerekir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #907 : Kasım 06, 2010, 07:12:30 »
Alanya da bütün markaların servisleri var.Sadece toyota servisi yok..Her defasında Antalyaya gitmek zorunda kalıyoruz..Hem uzak hem zahmetli..Üşenip özel servise gitmek zorunda kalıyoruz..Üstelik Alanya birçok vilayetten daha büyük ve gelişmiş bir ilçe..Acil çözüm..
İYİLER BİR GÜN MUTLAKA KAZANIR..YETER Kİ SABRETMESİNİ BİL ..=))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45800
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #908 : Kasım 07, 2010, 17:27:25 »
arkadaşlar dün 97 corollamı erzurum ikbale götürdüm.gerçekten çok ilgililer.
fiyatlarda pazarlıkta yapabiliyorsunuz.ben buji kablosu,treiger seti,yağ,yağ filtresi,yakıt filtresini işçilik dahil 600 tl değiştirdim.6 taksitte yaptılar.25 tl değerinde toyota yol yardımı hediye ettiler.
aslında baskı balatada değiştirecektim.ama ustayla test sürüşü yaptığımızda buna gerek olmadığını debriyajın sertliğinin yaydan olduğunu söyledi.ve değiştirmedik.
İnanın orjinal buji kablosunun etkisini hemen gördüm.Hem çekişte hemde rolantinin düzgünlüğünde.
yan sanayi buji kablomun sağlam oldugunu bile bile değiştirdim.Ama inanın çok fark ediyor.orjinal buji kablosu.ayrıca lpgde patlam olayıda oluyordu.oda kesildi.
yan sanayi buji kablosunda araç rolantide çalışırken eksozdan gaz çıkışında kesiklik oluyordu.oda bitti.
kısacası orjinal buji kablosunu şiddetle tavsiye ederim.
saygılar...

Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akroenos 03
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #909 : Kasım 08, 2010, 15:42:30 »
Yetkili servisler ne kadar iyi olursa olsun hepsi soyucu bence :) ben Ankara Şaşmaz'da Yeni Dörtnal Özel Toyota Servisinden çokkkk memnunum... Ekonomi+kalite :)
I love my Corolla & Yaris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #910 : Kasım 09, 2010, 10:56:46 »
2006 corolla aracımın tampon tutma dillerinden 1-2 tane kırıldı. 2 dil fiyatı 165 tl yuh yani dedim çıktım..y.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #911 : Kasım 09, 2010, 15:10:53 »
2007 model 2000 motor avensis executive elengant otm. aracımı servis kampanyası dahilinde 130.000km bakımını yaptırmak için ankara istanbul yolundaki reis otoya götürdüm ilgi alakalarından çok memnun kaldım araca bakım harici yapılacak herşeyi teker teker size danışıp yapıyorlar ben çok memnun kaldım.. bakım sonunda da arabamı tertemiz yıkayıp teslim ettiler... motor yağı+yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi+şanzıman yağı+plaka ampulleri+kapı içlerindeki ampuller değişti 330tl tuttu ben şok oldum bu kadar ucuz beklemiyordum 600-700 tutar diye bekliyorken 330u görünce şok oldum...kampanya sağolsun.....
İNSANLAR DA PARA GİBİDİR IŞIĞA TUTUN İÇİNCE ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #912 : Kasım 09, 2010, 15:18:30 »
Bende  okuyunca şok oldum böle servisler varmı ya :) 2003 corolla sol hb aracım var 180.000 bakımını sordum motor yağı+yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi+şanzıman yağı+balata temizliği 650 tl.
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #913 : Kasım 09, 2010, 21:18:50 »
reklamlarda taksit olayından bahsediyor.. ama aksaray özeller plazada taksit yok dedi.(telefonda).. bu adelet mi ya.. bu kampanyaları büyük şehirler için yapıyor herhalde... (70.000 bakımı)
2007 model toyota corolla linea

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #914 : Kasım 09, 2010, 22:00:51 »
reklamlarda taksit olayından bahsediyor.. ama aksaray özeller plazada taksit yok dedi.(telefonda).. bu adelet mi ya.. bu kampanyaları büyük şehirler için yapıyor herhalde... (70.000 bakımı)
İyi de kampanya geçtiğimiz Cumartesi bitti diye biliyorum ben. Hani şu World karta 6 taksit olayı?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #915 : Kasım 09, 2010, 22:07:38 »
İyi de kampanya geçtiğimiz Cumartesi bitti diye biliyorum ben. Hani şu World karta 6 taksit olayı?

Kaan bana gelen mesajda 250tl aşan ödemelerde 13 kasıma kadar world sahiplerine 6 taksit diyor.
Bugün aracımı bakıma soktum 3+4 Toplamda 7 taksit yaptılar. :)
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #916 : Kasım 10, 2010, 04:03:55 »
evet 13 kasıma kadar geçerliymiş servis felaket derecede doluydu bayram öncesi olması ve kampanya nedeniyle randevu veremiyorlar bile ben randevumu ta geçen haftadan almıştım....
ben maximum kartla 6 taksitle ödedim sanırsam maximumla anlaşmaları olduğu içindir ama veznedeki bayan world ile de 6 taksitle ödeme yapabileceğimi söyledi....
ayrıca bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine avensis için orjinal bej halı paspas sipariş ettim 60tl ücreti var sipariş verdiler çarşamba günü gelicekmiş fiyatı gayet uygun geldi orjinal bir paspas için....

yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var bu indirim garantisi olmayan araçlar için geçerliymiş 2007 ve altı model araçlarda geçerli....
İNSANLAR DA PARA GİBİDİR IŞIĞA TUTUN İÇİNCE ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '13
  • 17 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #917 : Kasım 11, 2010, 00:13:08 »
zonguldak ereğlide toyota servisine ücretsiz check-up için gittim.check-up yaptılar .on gün sonra memnuniyet anketi için arandım.öyle ilginç sorular varki ; şaşırırsınız .arayan kişiye bakın ben ücretsiz check-up yaptırdım bu sorularınızı 10.000 km yada 1.sene bakımında sorarsanız daha sağlıklı olacağını düşünmekteyim dediysemde dinletemedim.vay efendim servisinizin size söylediği fatura rakamında yada yapılan işten sonra çıkan faturada farklılık varmı gibi enteresan sorular soruyolar......ilginç
Burhan İNCE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 130000
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #918 : Kasım 22, 2010, 16:36:54 »
benden de bi tavsiye
orjinal.... izmir akdemirler oto (özellikle mmt şanzımanda serdar:) usta
garanti bitince ferser oto (ferhan usta ki kendisi makine mühendisidir)
kazasız  günler dilerim
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Camry
« Yanıtla #919 : Kasım 25, 2010, 17:36:27 »
yıllardır camry kullanıyorum (96 v-6) hiç sorun çıkarmadı ama geçenlerde bi şikayetle servise gittik.bize bazı problemlerin olduğundan bahsettiler.yakındığım konu fiyattt,fiyat değil baya fiyaattt,sırf motorun açılıp sorunun anlaşılması için 2.500tl istediler (ön tespit 180tl)buna işçiliği ve gereken parça maliyetini de eklersek 5-6 bin gibi bi rakam çıkıcak ortaya.ödeme kolaylığı konusunda da baya esnek bi koşul oluşturmalı toyota.tamam taksitlendirme yapıyor ama.az buz bişey değil.satsam daha iyi.gelde çık işin içinden.