0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ankara reis lider otodan ben de memnun kalmadım arkadaslar.aracımı satın alırken bir sorun yasamadım ama servis konusunda ve müsteri memnuniyeti konusunda cok zayıflar.yeni arcımın garanti kapsamında gösterge paneli değişmesi gerektiğini antalya servisi tarafıma bildirdi.ankarada ikamet ettiğim için liderden parça siparişini verdirelim dediler anlcak lider araç ankaraya gelince biz kontrol edelim dediler sonra sipariş verelim dediler ankarda herkes toyan diyor ben artık toyona gidicem
Ben de aracımı sıfır aldım Afyon'dan.Yozgat'ta görev yaptığım için Ankara Reis Lider'e gittim.Aracım 25.000 i geçti. 2 defadır oraya gidiyorum.GÜleryüz konusunda sorun yok ama işçilik konusunda ben de sorun yaşadım.Bagaj kapağının üzerinde ufak bir çizik vardı, onun giderilmesini istedim. Giderilmiş ancak tavanda macun lekesi kalmış. Yağı değişti.Sonra yola çıktım geçen sene bayrama gelirken mazot almak için durdum.Benzinlikte beni uyardılar altta birşey sallanıyor diye.Karter muhafazasının tırnakları iyi takılmamış o sallanıyormuş. Sırada 30.000 var.Herhalde ben de değiştireceğim.
selamlar.dun basıma gelen bır olayı sızınle paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı beklıyorum.4 ay önce aracımın farı kırıldı ve manisa akdemırde degıstırıldı zamanla degısen farın siyahladıgını ve ıcınde lekeler oldugunu farkettım izmir akdemıre gıttım dun farın garantıden degıstırılmesını talep ettım.bana verılen cevap degıstıremeyız cunku; farda olması gereken conta lastıgının olmaması dedıler.ıkı sehırdekı servısınde akdemıre baglı oldugunu ve sorunumun gıderılmesı gerektıgını söyledım ısrarla bana verılen cevap bayı hatası var(montajda yanlış takılmış,işçilik hatası var bence becerıkızlıgın danıskasıdır bu)garantıden degıstırılmez!şimdi tuketıcı haklarına gıdıp canlarına okusam mı dıye dusunmuyor degılım!!dusuncelerınızı beklıyorum
ben aracımı yaklasık 2 ay önce aldım.arac derindere servis bakımlı.gecenlerde gittim daha önce mekanik vs değişen parçaları vs neler diye dokum istedim.veremyiz sözlu olarak soyleyebiliriz dediler.sitelerindede 2 yıl 60000 km garantılı servis diyorlar.elımde herhangı bır yazılı evrak olmadan hangı parcanın garantısı nekadar nerden bilebilirim?örneğin trigere bakım kac km de olur vs gibi sorularımada bir standartı yok bızım aracların kullanıma baglı dıyebılıyorlar.sizce normal mı bu davranışlar yoksa benmi anormalim?
Selçuk Bey aracı ben 2.el aldım 2.sahibiyim.benden önceki sahibi bakımlarını derınderede yaptırmış ben alırkende herhangi bir fatura bana vermedi malesef.şimdi fatura olmadığına ve dökümde vermediklerine göre değişen parçaların garantisi yalnmı oldu:)