0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı abı bız tesekkur ederiz
Eren Mustafa Bey'in yazmış olduğu mesajı ve konuyla ilgili müteakip mesajları konu tatlıya bağlandığı için siliyorum. Konuyu başından beri takip etmeme rağmen özellike müdahale etmek istemedim. Eren Mustafa Bey, Sadık Usta ve diğer arkadaşlara, konuyu forum ortamına uygun ve medeni bir şekilde tartıştıkları için TCT yönetimi adına teşekkür ediyorum.
yedek parçacı bir tanıdığım parçaları servislerle aynı toptancıdan alıyoruz dedi yani 52 tl aldıkları polen filtresi onlarda 15 tl aynısı.servisler okadar da yeterli değil bence ama el mahkum işte gidiyoruz.selamlar
o tanıdığınıza güvenmeyin bence artık..servis toptancıdan mal almıyor..servisin sattığı ürünü dışardan birisi servis dışından bir yerden ASLA alamaz..toyotanın orjinal polen filtresi dışındaki polen filtreleri fazla kalitesiz, yan sanayisi istenilen performansta değil (son cümlem özel servisimin ustasının cümlesi..kendisi üyemiz; sadık yıldız)
geçenlerde malatya toyota servisi kapandığı için aracımı elazığ EL-PA'ya goturdum iki hafta sonra almaya gittim malatyaya gelince bir internet sitesinden aldiğim sibop kapaklarım çalınmıştı 3 tekere normal plastik takmişlar biri açıktaydı yine insafa gelmiş 3 tane plastık takmıslar
camurluğu değiseceklerdi sinyal lambasını üzerindeki vvt-i yazısını takmamıslar almaya gidince fark ettim söyluyorum bunu takmayı unutmussunuz heralde diyorum bana söylediklri : toyota araclarda sağ tarafta vvt-i yazısı olmuyor dediler yaaa bu cevabı en başta alsaydım bastan hiç guvenip aracımı 2 hafta teslim etmezdim .( bu arada malatyaa toyota tamamen kapandı ne yazık ki)