0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amerika gibi almanya gibi bi ülkede böyle birşey olsun ver mahkemeye bak neler oluyor çatır çatır o arabanın yenisi bile istenir firmadan ama bizde mağlesef en basit dava bile 1 yıl sürüyor.
Arkadaşlar Cenk Beyinde ifade ettiği gibi toyota genel merkerkezi hiç bir şekilde ne kendi hatasını nede servis hatasını kabul etmiyor.Satışlar iyi olunca paraya doydular galiba.Benimde başımdan geçen olay söyleydi:Sıfır olan aracımızdan bir müddet sonra tıkırtılar gelmeye başladı.Normalin çok üzerinde.Garanti kapsamında servise söyledim olur böyle seyler denildi plastik aksamlar yapıyor vs. vs. dendi,tekrar gittim söyledim yine aynı cevap bir kaç servis ziyareti sonucu müşteri hizmetlerini aradım onlarda sağ olsunlar sadece servisi haklı çıkarmak için çene çaldılar.Bir allahın kulu sesleri gidermeye tenezzül bile etmedi.Sonuçta kendi işimizi kendimiz gördük.today toyota tomorrow ??
türkiyedeki servislerle pek sıkıntım yok diyebilirim ama bütün servislerin yetkileri bir yere kadar kısıtlı odukları durumlar var mesela avensise ait kullanıcı el kitabı istedim genel merkez ve servisten parasını dahi ödedim ama sonuç yok ve bence bir kitapçığı müşteriye iletemeyen toyotaya ne demeli bilmiyorum.