0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akdemir servisine bır park sensoru taktırdım 6 ay önce.tamponum kucuk bır kaza sonucu boyandı.sonrasında sensor kıtı ne yazıkkı calışmamaya basladı.sırf bu kucucuk problem ıcın 6 kez servıse gıttım boyaya suc attılar.sonra kı gıdıslerımde de sureklı bu kez tamam problem yok dendı.çozumu kendım yaptırdıktan sonra buldum.sadece bana dogru söylenmesını ıstıyorum ben servıslerımızden.aptal yerıne koyup gönderıyorlar uzuluyorum,güvensızlık oluyor halıyle...
türkay kardesım tamponu akdemır servısı boyadı yanı sensör kiti takıldıktan sonra boyandı ve problem ondan sonra cıkmaya basladı zaten ve işçilik onların oldugu ıcın baska yetkılı servısler işçilik hatası varsa ücretli yapıyorlar yukarıda bunları yazmıstım.yaptırımı tekrar gıdıp yapmalarını ısteyebılırsın okadar.
müşteri hizmetlerınden aldıgım cevabı yazdım az önce.ve artık urun garantıde degil cunku dısarıda yaptırdım.artık ugramıyorum o servıse.benımde burda yakındıgım konu servıslerın hepsını söylemıyorum tabıkıde ama musterıyı kandırmamaları,baslarından savmamaları.sonucta kendılerı kaybedıyorlar...
Kusura bakma Ergüncüm ama, Derindere'ye olan güvenim sarsıldı. Sadece kaporta değil, diğer bakım işlerinde de ilk seferinde ciddiyetsiz bir iş çıkaracaklarından korkuyorum artık...
Arkadaşlar bi sebeple Sonkar Çobançeşmedeydim geçen gün.Kaporta bölümünde işleme tabi tutulan araçları özensiz bir şekilde fırça ile yıkıyorlar bilginiz olsun.
Değerli Toyotacılar,Yetkili servisler ile ilgili bu başlıkta paylaştığınız olumlu-olumsuz görüşlerinizi standart bir derecelendirme sistemi üzerinden derecelendirmek ve objektif bir ölçüm sağlamak açısından hepinizi "Yetkili Servis Memnuniyet Anketi" başlığı altında hazırladığım ankete katılmaya davet ediyorum.
Merhaba serkan bey.anket ile ilgili sitede göremedim. ya da ben bulamamış olabilirim.Hiç olmazsa bu anketler aracılığı ile hem servisler hakkında bilgi edinme şansımız olur. Hem de olası olumsuzluklara karşı daha tedbirli olabiliriz.
Bana fırçasız araba yıkayan bir servis gösterirmisiniz Nedim bey ! VW serviste bile Q7'ler,A8'ler bile fırçayla yıkanıyorlar...