0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4,5 senedir sonkar yenibosna ya gidiyorum çok memnunum.
Ya yanlış anlamayın ama, çok özür dileyerek söylüyorum; yani bir antifriz için de servise gitmeyin artık... Bakın, servisler, kendi başınıza halledemeyeceğiniz şeyler için vardırlar.. Araba kullanan biri, en azından bazı basit işlemleri kendi halledebilmeli. Ben de bu yeni tip motorlardan, eski tip motorlardan anladığım kadar anlamıyorum,tamam.. Ama bazı belli başlı şeyleri de öğrenmek lazım..Kullanma kitapçığında bile, bazı işlemler için ''Kendinizin halledebileceği bakımlar ve işlemler!'' adı altında bir bölüm var. Kusura bakmayın ama, benim fikrim bu.. Siz biraz merak, ilgi ve çaba göstermezseniz, servis size gerekli ilgiyi gösterir. Bu her sektörde, her markada ve de dünyanın her yerinde böyledir...
Bugün serviste Crafter'ın klima kontrol ünitesinin değişimine karar verildi (aydınlatma lambası bazen yanıp sönüyordu).İş emrini imzalarken fiyatı görünce elim titremeye başladı.Garanti kapsamında değişim olmasaymış 1.228 TL ödeme yapacaktım...deli bir rakam...
Gecmis olsun Ozcan.Garanti kapsaminda cozulmesi guzel.Iste VW ve elektrik/elektronik problemleri...
Korkmasam, biraz da param olsa gidip VW Golf TDI alacagim Ozcan Okudugum ariza hikayeleri cidden korkuttu beni.Insallah VW'in seni uzmeden uzun yillar hizmet verir, gule gule kullanirsiniz.
Bugün serviste Crafter'ın klima kontrol ünitesinin değişimine karar verildi (