0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bursa akkoyunlu toyota servisinden şikayetçiyim 2005 toyota hb arabam sağ önden hasar aldı ve sağ sisve far deyiştirildi şimdi eskiyle yeni çok sırıtıyo bununda deyişmesi gerekmiyomu yani ?
yani araba toplanıyo sağ far yeni sol farda sararık durucak ölemi olucak yanii
böyle olcanı bilseydim serviste exper gelemden gözünün önünde kırardım al şimdi meçbur kaldın derdim yani biz bu kaskoyu arabaya neden yaptırıyoruz olan şeyllerden koruma amaç lı yani kazadan sonra araba toplansın diye ben yani yakıştıramadım far etmese renk sorun deyil tm dicem ama edilmicek gibide deyil
benim yerimde siz olsanız istermisiniz peki o şekilde arabayı ? kötü niyetim olsaydı şayet kazadan sonra iner kıradım ofarlarıda ama her işte bi hayır vardır !
diğer mesajdada belirttiğim üzere bu olayı düzeltmek 30-40 tl altı üstü bu kadar sinirlenmene deymez altı üstü far temizlenicek sinirlendiğinize deymez servisin elinde olmayan bi durum bu eleştriye gerek yok.
Sonuçta sinirlense ne olacak ki? Hakkı olmayan bir şeyi talep etmekte...
küçük şeydediniz askeri ücret nerdeyse 500 m den bahsediyoalr bi fara neyse artık olan olduu temizleyici alıcaz bakalım işallah iş görür
Erdinç bey kardeşim bende bir zamanlar A4 vardı.A3 alırsan mutlu olursun....Tabii önce Toyota'dan vazgeçmen gerekiyor...
Ben Reno alıp toyota servisine gidicem ne dicekler bakalım
yardımınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama bir süredir dikkatimi çekiyor pek çok arkadaş "muhattap" diye yazıyor, oysaki doğru kelime tek t ile yani "muhatap" değilmidir