0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben izimitliyim ama sivasta görev yapıyorum 40 bin bakımını sivasta yetkili serviste 370 tl ye yaptılar d 4d 2007 arka balatalar bitmiş dediler 120 tl istediler daha sonra yaptırcam ben bende kayada yaptırım diyodum ben burda yaptırayim bari...
emre 160 ön 140 arka balatalar dedi ben adamın yalancısıyım önerin için sğol ayrıca
Bakırcılar Toyota servisinden şikayetim var.Antalya oto pazarında pazarlığını yaptığım Toyota avensis marka otomobili servis ekspertiz raporu sonucuna göre, alırım veya almam şeklinde anlaştık. Pazartesi günü Antalya toyota servisine giderek ekspertiz servis ücreti karşılığı otomobili her yönü ile incelemelerini istediğimi söyledim. Ekspertiz raporunda sadece sol arka çamurlukta boya ve bagaj kapağının orijinali ile değiştiği şeklinde bir rapor çıktı. 10.000 bakımı ve diğer bakım ücretleri olarak yaklaşık 900 TL gibi bir ücret çıkarıldı. Bakım yaptırmayacağımı daha sonra fırsat ve param olursa yaptırmak için geleceğimi söyleyerek ve rapora güvenerek arabayı satın aldım. 3 gün sonra arabanın farlarının yolu iyi göstermediği farkettim. Yaklaşık bir hafta sonra Antalya ya servise tekrar gidip farların niçin kontrol edilmediğini farların problemli olduğunu söyledim. Dikkatten kaçmış dedikten sonra bana 2500 Tl olan iki farın indirimli olarak tanesinin 900 Tl’ye değiştirilebileceğini ama istersem Antalya sanayisinde orjinali olmayan farlarla değiştirebileceğim bilgisi verildi. Benim de gücüm buna yettiği için farları 400 Tl ye değiştirdim. Daha vahim olanını bu gün yaşadım. 11 Ocak 2010 tarihi itibari ile bir ev almak üzere pazarlık edip arabayı satmak istedim. Maalesef arabanın hemen hemen her yerinde boyanın var olduğunu görünce şok oldum. Böyle büyük bir firmanın 15 sene dişinden tırnağından arttırıp aldığı bir otomobilin parasında gözünün olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmem ama maalesef ben bunu yaşadım. Antalya toyota servisinin de güvenilirliğinden şüphe duyduğumu da söylemek isterim.