Gönderen Konu: Toyota Bayi ve Servis Eleştirileri (Şikayet veya Teşekkür)  (Okunma sayısı 458467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Toyota Bayi ve Servis Eleştirileri (Şikayet veya Teşekkür)
« Yanıtla #600 : Aralık 19, 2009, 17:20:59 »
emre 160 ön 140 arka balatalar dedi ben adamın yalancısıyım önerin için sğol ayrıca

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #600 : Aralık 19, 2009, 17:20:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﺖ ﻯ ﺕ
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #601 : Aralık 19, 2009, 17:49:20 »
yetkili servisler çok pahalı diye düşünüyorum.bilmiyorum haksız mıyım?
Arkadaşlar ben de İzmit liyim.Fakat Amasya da öğretmenim.Arabamın bakımları Amasya da yaptırmak için tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı?

Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu düşmanına teslim etmez. Kim kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır.Kim bir müslümanın kusurunu örterse, Allah da kıyamet günü onun bir kusurunu örter.(Hadis-i Şerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #602 : Aralık 20, 2009, 00:47:43 »
ben izimitliyim ama sivasta görev yapıyorum 40 bin bakımını sivasta yetkili serviste 370 tl ye yaptılar d 4d 2007
arka balatalar bitmiş dediler 120 tl istediler daha sonra yaptırcam ben bende kayada yaptırım diyodum ben burda yaptırayim bari...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
« Yanıtla #603 : Aralık 20, 2009, 11:02:37 »
ben izimitliyim ama sivasta görev yapıyorum 40 bin bakımını sivasta yetkili serviste 370 tl ye yaptılar d 4d 2007
arka balatalar bitmiş dediler 120 tl istediler daha sonra yaptırcam ben bende kayada yaptırım diyodum ben burda yaptırayim bari...

öner bey siz gelmeden orda taktırın balatalarınızı bence:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #604 : Aralık 20, 2009, 12:23:35 »
emre 160 ön 140 arka balatalar dedi ben adamın yalancısıyım önerin için sğol ayrıca
orjinal balata trw sanırım ve ön 55-60 arka 50 civarında. burada hem bosch hem de trw var http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=7219&filtre=12.03.01

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 205 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #605 : Aralık 20, 2009, 21:37:50 »
Dizel araçların 40.000 bakımı (Corolla) 400'den fazla tutuyor. Rakamı tam hatırlamıyorum ama ben 400 - 450 arası bi rakam ödedim. Bakımı zamanı bana da 4 disk 4 balata değişmesi lazım demişlerdi, bende sadece bakımı yapırtmıştım. Daha sonraki girişimlerimle 4 disk 4 balata garanti kapsamında (balatalar ve arka diskler hediye) Toyata tarafından değiştirilmişti. Toyan çalışanlarının bu konudaki yardımlarını göz ardı edemeyiz açıkcası bu vesile ile kendilerine tekrar teşekkür ederim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #606 : Aralık 20, 2009, 22:16:54 »
Agır bakımları 40 80 120 diye gidiyor.Ama benzinlinin 400 tutmasına imkan yok.40 binde  yag polen ve hava filt.Değişiyor.40 bin bakımı ortalam 300-350 arası tutar benzilli corollanın..210 tl yağ değişimi bakım polen+havada 110  toplam 320 olur..Dizellerin bakım tablosu fiyatları farklı oldugu için fiyat yükselebilir..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #607 : Aralık 20, 2009, 23:15:51 »
dizelde farklı yakıt filtresi var sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: ---
« Yanıtla #608 : Aralık 26, 2009, 14:27:02 »
*********************** adres ya da telefonunu verebilirmisinz

Edit : Selim Bey kendinizi Tanışma bölümümüzde biraz tanıtabilir misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #609 : Ocak 04, 2010, 11:00:16 »
arkadaşlar herkese iyi seneler ben yeni toyota kullanıcısıyım aracımı 5 ay önce sıfır aldım aracım 5000 km.de yağ eksiltmeye başladı 10000 km.de yağ tekrar eksiltmeye başladı servise gittim yağ tamamlayıp gönderiyorlar ne yapacağım bana yardımcı olun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #610 : Ocak 04, 2010, 11:15:42 »
 Sizi Tanışma bölümümüzde biraz tanıyabilir miyiz İsmail Bey?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #611 : Ocak 07, 2010, 19:03:55 »
Arabam corolla d4d 2009 model arabamdan gayet memnunum.Servise götürdüğümde hizmet güler yüzlü ancak çok pahalı. ön ve arka balataların değişimine parça dahil 470 tl istediler. oysa forumda arkadaş yazmış bakımını yaptırdım buji rotlar balatalar değişti toplam 215 verdim diye. Servislerde parça ve işçilik gerçekten çok pahalı.Evet kaliteli bir arabaya biniyoruz ama nerden baksan dört balatayı yarım saatte değiştirseler 200 küsür lira işçilik çok değilmi? bir işçinin maaşı kaça gelir işletme giderlerinide koysan işçiliğin bu kadar olmaması lazım diye düşünüyorum.Bu durum kullanıcıları servislerden uzaklaştırır sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #612 : Ocak 07, 2010, 22:16:14 »
arkadaşlar yaklaşık 10 yıllık toyota kullanıcısıyım toyotadan menmunum fakat servislerden memnun değilim neden derseniz aracıma lpg .taktırdım son 1 seneye kadar .eksoz muayenesine hiç bakmadan çıktı verip gönderiyorlardı fakat yeni bir şey çıkarmışlar.lpgli araçları servise almıyorlar.iyide be kardeşim madem öyle araçlarınıza lpg.taktırmayın .veya lpgli araçları gözden çıkardılarmı.acaba.birşey daha var.geçenlerde.hava akışmetrem bozuldu.380tlymiş serviste.altın olsa gramajı.okadar tutmaz.neyse araba hurdalığından bulduk taktık 70.liraya.araçlar kolay kolay.arza vermiyor.ama arza verdiği.zamanda.ALLAH.yardım.eyleye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #613 : Ocak 08, 2010, 01:17:30 »
merhaba:
bursada ki servisler hakkında bilgisi yada tecrübesi olan varmı?????????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #614 : Ocak 08, 2010, 10:24:52 »
merhaba barış bey, bildiğiniz gibi bursa'da 2 tane yetkili servis var çavdarlı ve akkoyonlu. ben aracımı 2009 da  aldım 2006 corolla, almadan önce ekspertiz için akkoyunluya gittim benden başka 1-2 araba vardı, hemen aracın ekspertizini çıkardılar, bir ay sonrada 30000 bakımı vardı, serviste çavdarlı daha iyi diye duymuştum o ara, bende randevu alıp çavdarlıya gittim, sabah 09.00'a randevu vermişlerdi gittiğimde bekleme salonunda oturmaya yer zor bulmuştum öğleye doğru ancak çıkabildim! genel anlamda memnun kaldım diyebilirim ama bilmiyorum belkide sürü psikolojiside olabilir  :D kalabalık nerde bizde oraya...bu arada serviste fiyatlar hem çok yüksek (30,000 bakımı 225.00tl.) hemde serviste görüştüğünüz kişiden kişiye fiyatlar değişiyor :wacko:
bursadaki servisler konusunda daha tecrübeli arkadaşların da mesajlarını bekliyoruz...     
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #615 : Ocak 12, 2010, 10:32:06 »
Bakırcılar Toyota servisinden şikayetim var.
Antalya oto pazarında pazarlığını yaptığım Toyota avensis marka otomobili servis ekspertiz raporu sonucuna göre, alırım veya almam şeklinde anlaştık. Pazartesi günü Antalya toyota servisine giderek ekspertiz servis ücreti karşılığı otomobili her yönü ile incelemelerini istediğimi söyledim. Ekspertiz raporunda sadece sol arka çamurlukta boya ve bagaj kapağının orijinali ile değiştiği şeklinde bir rapor çıktı. 10.000 bakımı ve diğer bakım ücretleri olarak yaklaşık 900 TL gibi bir ücret çıkarıldı. Bakım yaptırmayacağımı daha sonra fırsat ve param olursa yaptırmak için geleceğimi söyleyerek ve rapora güvenerek arabayı satın aldım. 3 gün sonra arabanın farlarının yolu iyi göstermediği farkettim. Yaklaşık bir hafta sonra Antalya ya servise tekrar gidip farların niçin kontrol edilmediğini farların problemli olduğunu söyledim. Dikkatten kaçmış dedikten sonra bana 2500 Tl olan iki farın indirimli olarak tanesinin 900 Tl’ye  değiştirilebileceğini ama istersem Antalya sanayisinde orjinali olmayan farlarla değiştirebileceğim bilgisi verildi. Benim de gücüm buna yettiği için farları 400 Tl ye değiştirdim. Daha vahim olanını bu gün yaşadım. 11 Ocak 2010 tarihi itibari ile bir ev almak üzere pazarlık edip arabayı satmak istedim. Maalesef arabanın hemen hemen her yerinde boyanın var olduğunu görünce şok oldum. Böyle büyük bir firmanın 15 sene dişinden tırnağından arttırıp aldığı bir otomobilin parasında gözünün olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmem ama maalesef ben bunu yaşadım. Antalya toyota servisinin de güvenilirliğinden şüphe duyduğumu da söylemek isterim.
 >:( :o :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2890 kere teşekkür etti
  • 3252 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #616 : Ocak 12, 2010, 15:18:20 »
  Çok geçmiş olsun. Aracın boyalı olduğunu neresi söyledi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #617 : Ocak 12, 2010, 15:31:30 »
Bakırcılar Toyota servisinden şikayetim var.
Antalya oto pazarında pazarlığını yaptığım Toyota avensis marka otomobili servis ekspertiz raporu sonucuna göre, alırım veya almam şeklinde anlaştık. Pazartesi günü Antalya toyota servisine giderek ekspertiz servis ücreti karşılığı otomobili her yönü ile incelemelerini istediğimi söyledim. Ekspertiz raporunda sadece sol arka çamurlukta boya ve bagaj kapağının orijinali ile değiştiği şeklinde bir rapor çıktı. 10.000 bakımı ve diğer bakım ücretleri olarak yaklaşık 900 TL gibi bir ücret çıkarıldı. Bakım yaptırmayacağımı daha sonra fırsat ve param olursa yaptırmak için geleceğimi söyleyerek ve rapora güvenerek arabayı satın aldım. 3 gün sonra arabanın farlarının yolu iyi göstermediği farkettim. Yaklaşık bir hafta sonra Antalya ya servise tekrar gidip farların niçin kontrol edilmediğini farların problemli olduğunu söyledim. Dikkatten kaçmış dedikten sonra bana 2500 Tl olan iki farın indirimli olarak tanesinin 900 Tl’ye  değiştirilebileceğini ama istersem Antalya sanayisinde orjinali olmayan farlarla değiştirebileceğim bilgisi verildi. Benim de gücüm buna yettiği için farları 400 Tl ye değiştirdim. Daha vahim olanını bu gün yaşadım. 11 Ocak 2010 tarihi itibari ile bir ev almak üzere pazarlık edip arabayı satmak istedim. Maalesef arabanın hemen hemen her yerinde boyanın var olduğunu görünce şok oldum. Böyle büyük bir firmanın 15 sene dişinden tırnağından arttırıp aldığı bir otomobilin parasında gözünün olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmem ama maalesef ben bunu yaşadım. Antalya toyota servisinin de güvenilirliğinden şüphe duyduğumu da söylemek isterim.
 >:( :o :(

Sayın Yıldız Bolat, sizi forum kuralları gereği Tanışma bölümünde önce bir tanısaydık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #618 : Ocak 13, 2010, 00:24:43 »
Maalesef Antalya Bakırcılar böyle baştan savma işleri o kadar çok yapıyor ki. Sonunda Toyotasa genel merkeze yaşadığım sorunları yazmak zorunda bıraktılar. Karşılarındaki insanları tamamen cahil, bilgisiz, anlamaz enayi yerine koyarak tutarsız davranıyorlar.Antalyalı olamam rağmen yeni avensisi konyadan aldım ve Antalyada olduğum zamanlarda bile o sewrvise arabamı güvenip onlara götürmem. 
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #619 : Ocak 13, 2010, 00:33:53 »
bende bursa akkoyunlu toyota servisinden şikayetçiyim
2005 toyota hb  arabam sağ önden hasar aldı ve sağ sisve far deyiştirildi şimdi  eskiyle yeni çok sırıtıyo bununda deyişmesi gerekmiyomu  yani ?