0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende aracımın direksiyonundan gelen ses için 2 ayrı servise götürdüm zeytinburnu ve sonkar fakat bırakın birşeyler yapmayı sesi bile duyamadılar anlıyamadım? Sanırım benden başka kimse duyamıyor . Hatta son 20000 bakımı ve bu şikayet için aracımı goturdugumde aracın silecek sularına dahi ekleme yapılmamıstı , çok kalabalıktı öyle özel ilgi ve alakada yoktu ne yazıkki
gerçekten üzüldüm yazık valla.ben bazen sırf bu üzden yanlış seçimmi yaptım diye düşünüyorum. çünkü markanın kendi kalitesi evet çok önemli ama servise denyoları doldurursan pekte öenmi kalmıyor. sırf bu yüzden ford falanmı alsaydım diye düşünmüyor değilim. ford renault gibi markaların servis alternatifleri daha bol. Malesef toyotada böyle değil. yani servisler bunlar nasıl olsa kucağımıza düşecek diye düşünüyorlar. bu durumda uzaydan araba getirsen faydası yok!
Oktay Bey, sizi terbiyeye davet ediyorum. Bir kişinin hatasını bütün çalışanlarına olur olmaz laflar söyleyerek mal edemezsiniz
Ergun, bolum yoneticisi olmussun, tebrikler
Bu arada hayırlı olsun Ergün.ÇAyı ne zaman içiyoruz
Selim Bey tavsiyeniz için teşekkür ederiz ama eğer forumumuzda kalıcı ve aktif bir üye olacaksanız kendini Tanışma bölümünde tanıtmanızı rica edeceğiz...
arkadaşlar yağınız ne olursa olsun bence bor povar kullanın harika bişey
sağol abi bor povar kullanırız
bu bor power arabada hissedilir bir etki yaratıyormu kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum