0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanayi de ücretsiz çay-kahve,güler yüz yok ama daha ucuz ve arabam daha iyi çalışıyor.
ankarada gittiğiniz yer yeni dörtnal mı acaba? şaşmaz 11. sokakta?
Kamil Bey; Anlaşılan ben ne kadar anlatsam size boş gelecek. En iyisi siz doğru bildiğinize inanın. Ama servisin 5W-30 yağ için söylediklerine ben de katılıyorum. Soğuk iklim ülkelerinde bu yağları kullanın diyor olabilir mi kullanım kılavuzunda??? Ayrıca ben bir dönem Yetkili Toyota servisinde teknisyenlik yapmış biri olarak belki yüzlerce defa sizin aracınızın aynısından olanlara 4.2 lt. motor yağı koydum. Ne eksik geldi ne de fazla... O yüzden bu kadar net ve emin konuşuyorum...
Orjinal serviste hayatımın saçmalığıyla karşı karşıya kalmıştım.. Conta yandığı için conta değişecekti servise gittik.. Adamın dediği laf aynen şöyleydi.. " Tüp sistemini söküp getirin yoksa kabul etmeyiz" Bunu duyunca babam çıldırmıştı haliyle .. Tabi ondan sonra adamlar kabul etti sorunu hallettiler
yok böyle birşey:)) kamera şakası gibi:))
O da bir şeymi fren balatasını değişmeye gidiyor vatandaş.Araçta LPG olduğu için kabul etmemişler Bu kamera şakasından çok kameraya yapılmış bir şaka gibi Peki buna ne demeli.DAha önceki sayfalarda yazmıştım.Bir daha yazayım.Dayımın damadını yeni kasa Vectra'sına Diyarbakırda biri çarpıyor.Haliyle servise gidiliyor.Damat eskiden aracı geri gittiğinde park sensörlerinin ses verdiğini ve artık olmadığını belirti.Arkaya baktık sensör falan yok.Meğerse D.Bakır'daki serviste ustamız Elegant donanımlı tamponu sök yerine sensörsüz tampon tak.Bizim damatta aklı 5 karış havada.Sen bir aydır neden tamponuna bakmazsın bu ses neden gelmiyor diye.Bu duruma ağlarmısınız yoksa gülermisiniz Mete bey?Ben sadece .Başkada bir şey yapmam
5:12 Ozcan Sadik diyecektim, Salih demisim. Salih diye de bir arkadasim, tanidigim yok ya, Salih beni mi andi diyebilecegim
Ergün görüşemiyoruz kardeşim.Nerelerdesin sen....?
Sorma Özcan abi. Acayip hastayım. Bi grip oldum 1o gündür atamadım...