0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gittiğiniz usta trigere de bi bakalım diye aracınızın zincir mekanizmasının kapağını açtığında da acaba aynı şeyleri düşünür müsünüz diye merak etmiyo değilim Murat Bey!!!
40000 de hangi trigere bakacaklar acaba...ya da her 40000 bakımında triger değiştirme ücreti mi alacaklar.
merak etmeyin ergün bey
Resimde görünen araç sizin sanırım. benim bundan önceki aracım da o kasadandı. ve bahsettiğim ustaya götürüyordum. ve çooook memnundum. eğer aracınız garanti kapsamında ise servise götürün. ama değilse de boş yere servis diye ısrar etmenin bir anlamı yok.
mete kardeşim;bosch servisler-toyota servislerle aynı para,hata daha fazlasını istıyorlar.bosch gideceğine yetkili servise git bence.ben çok saglam bi usta bulmama ragmen yağ ve polen filtrelerini değiştirmeye servise gidiyorum.yağ değişimine servis işçilik almıyor.diğer yerlerde 30-40 işçilik yazıyolar.oda aynı hesaba geliyor.dışarda yağ60 civarı.servistede 85 tutuyor.
Mete bey ben annemin 307 sini boshc servise götürdüm. Fiyat olarak cok ucuz değil bence Yağ, Yağ filitresi, hava filitresi, polen filitresi 230 milyon tuttu. Normal serviste en fazla 290 milyon tutardı. Butun parcalar orjinal peugeot parçasıydı özellikle inceledim taktıkları butun parçalarda peugeot arması ve made in france tarzı seyler vardı.
ben servise toyana gidiyordum. BEnim devirdayım pompasını değiştirdiler. Aracımı aldıktan sonra azda olsa antifiriz eskilmesi olmuştu tekrar toyan gittiğimde bana antifiriz eksilmesi bizden kaynaklamıyor. Aracınız LPG takdırdığınız yere götürün gibi bir cevap verdiler. Sonuçta bu eksiltme LPG ilede ilgili değilmiş.Asıl sorun 1 tane kelepçenin sıkılmaması idi, onuda artık ben kendim evde sıktım ve sorun bitti.Onun için ben artık TOYANA gitmiyorum..
Bir elemanın yapmaya üşendiği şey firmaya çok şey kaybettiriyor. Hele LPG li araçlara gösterdikleri muamele yüzünden kaybettikleri oldukça fazla. O vidayı sıkmış olsa idi siz ve sizden dolayı çevrenizde ki Toyota sahiplerini kazanacaktı.Servislerin ya da hizmet sektöründe çalışan elemanların çok sıkı takip edilmesi şart işverenler tarafından.