0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Plazalardan müşterilerine muhteşem bir kazık daha tebrik ederiz kendilerini.2010 model avensis almak isteyen bir müşteriye 2009 model avensis 1.6 elegantı satıyorlar ruhsatı alan müşteri bakıyorki model tılına 2009 yazmışlar arıyor soruyor bu ne iş diyor ve plaza abi bu yeni sistem aracın model yılını yazmıyorlar artık trafiğe çıkış tarihini yazıyorlar deniliyor e bu ruhsatta model yılı ve trafiğe çıkış tarihi diye boşu boşunamı iki yer var.başka bir plazaya gidip soruyorsunuz 2009 diyorlar.Tekrar arıyorsunuz aldığınız yeri ve abi yemin ederim vallahi billahi 2010 diyor sizde başka yerlerde 2009 dediğinizde abi sen şase nosuna bak sisteme gir orda yazıyor diyorlar ve araç 2009 geçmiş olsun...Plaka engelli plaka olunca aracı gferi iade etme gibi bir ihtimalde ortadan kalkmış oluyor.İade için dava gerekli buda sizi çok süründürür en iyisi devam etmek diyin ve devam edin.
aynı olay hondadada olmuş, adam arabayı bırakıp gitmiş, sanırım yeni 2010 modelini verecekler
nereye yaptırdın hocam, hangi servis?
selam arkadaslar benım arabadakı debrıjay cok sert. bıde kalkısta titreme yapıo .km de 80bıne yaklastı debrıyaj setını degıstırıım dedım de...izmir'de yetkılı servıslere sordum .800 mılyon fatura cıkardılar .anlamadım benmı yanlıs anlattım debrıyaj balatası baskı bılye degısecek.480 kusur parca 350 de ışcılık dedıler.ıkı hafta once sırketın arabasını 1.3 mjt doblonun kını degıstırdım tamırcıde 100 mılyon valeo debrıyaj setı 120 de işçilik verdım 220 ye oldu bıttı.bu nebıcım bı fark anlamadım.izmir de toyota ustası varsa bıldıgınız yardımcı olun lutfen bu kadar para vermem servıse
ya siz kendiznizce konuşuyorsunuz. hiç yardımcı oduğunuzu görmedim herkes kendi bilidğinc konuşuyor soru soruyorum bana profil bilgileini doldurmamı söylüyorsunuz. eğer gerçekten toyota üzerine bir yardım söz konusu ise kullanıclar olarak biraz daha ılımlı olmanızı beklerim.
mesele sadece iki disk değil bakın sıralayayım madem;öncelikle kocaelideyim kocaeli kaya ya götürüyorum aracımı, güleryüzden ilgiden alakadan hiç sıkıntım yok ancak bir diskteki krozlanma 5 kerede anca biz bastırınca mı ortaya çıkar evet bu sorundur denir, ben bir ses duyuyorum ve ses beni rahatsız ediyor servis bana hiç bi sorun yok biz ses duymuoruz diyor neyse bunları geçelim bir çözüm bulunuyor torna yapalım deniliyor ama acaba kalıcı bir çözümmü ben isterim ki değişsin diskler...aracım 7.000 deyken kayış sesi gelmeye başladı daha 2. ayı iken aracın götürdük yapıldı. aradan 4-5 bin geçti yine sonra bi 4-5 bin daha geçti yine çok şükür bi dördüncü olmadı ama 2. de olmamalıydı diye düşünüyorum 0 km araba alıyorsunuz ve kalitesine güvendiğiniz için toyota tercih ediyorsunuz... hayal kırıklığı...sol torpido kapağı ayda yılda bir kere kullanılıyor ilk 20000 de 2 kere değişti plastik aşınmış erimiş belki 20 kere açılmamıştır nasıl oluyorsa, vites topuzunun üzerindeki nikelaj 2 ayda bir kalkıyor ve sivriliyor sürekli elinize batan sivri bir nokta eğer benim gibi çok yol yapıyorsanız inanın çok rahatsız edici oluyordış boya... bişe dememe gerek bile yok cok rahat cok cabuk ciziliyor. ya birde bilmiyorum ama merak ettiğimden soruyorum bu fren balataları nekadar da bir değişir ortalama? ben hyundai kullanıyordum önceden hiç bukadar sık değiştiğini bilmiyorum 15 maksmum 20 de balata değitirelim diyorlar benim disklerimdeki problemden mi balatalar cabuk bitiyor yada başka bir sebeple mi yoksa normali mi budur?öncede ya şans diyordum bizim sanımız servisten cıkamıyoruz diye geçiştiriyordum çünkü her malda olur böyle sorunlar sizin şansınıza bi denk gelir üst üste, üst üste... ama yok toyota kullanıcıları başka arkadaşlarımın araçlarına bakıyorum mesala disk problemi cok kişide var boya zaten ona keza... bir arkadaşım 80 binde motor yenileme gereksinimi duymuş 80 binlik araç motor yenilermi gerçi belki özel bir sorunu vardı net bilemiyorum ama çok kişiden bu tarz sorunlar duyuyorum bu sıra sordukca...niyetim insanları yanılmak değil inanın aracın konforundan yakıt tüketiminden performansından çok çok memnunum ama gelin gorunki bu tarz sorunlar ileride garanti bittiğinde ne yapıcaz diye düşündürüyor insanı...
hiç inanamıyorum gerçekten ya, bizde de 2009 var, şu an 7000 civarında tam bilmiyorum ama gayet güzel sorunsuz yani, asla ne takırtı, ne tukurtu, ne fren cayırtısı, ne torpido kapağı ne başka birşey, tamamen kusursuz bizdeki alet...izmirde olanlara da kapım açık, gelin bakın görün karşılaştırın benimkiyle..bende bahsettiğiniz sorunların hiç biri yok...
İstanbul iftar yemeğinde ben sana dinletirim fren sesi ile kabin içi tıkırtıyı