0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu konuyu önce sonkar ile çözmeye çalıştım olmadı mesela tampon ucu vıda yerını kırmışlar ben şikayet ettikten sonra bunu yapıştırmışlar böyle bi tamir varmıdır onu bende yapardım, bide özellikle benım aracımın boya işlerinı yapan arkaşla görüştüm, bana boya rengini tuturamadığım için arka kapıyı boyadım deyince acıkcası ben aracımı bı daha o servıse sokmam. daha sonra genel merkeze şikayet ettim aracıma hasar verıldı dedım ama dediğim gibi haklısınız ama bir şey yapamayız dediler.
tamamdır, kilotlu çorabı bende uygulayacağım, hem kulağa gaha sexsy geliyor
30000 bakımı 209 TL tuttu...Arka fren balataları bitmiş, değişti 130 TL de ona gitti...
Sen nasıl uygulayacaksın peki.Crafter'daki gibi değilki senin polen yeri... Abi istersen fantazi olsun diye desenlide kullanabilirsin
Plazalardan müşterilerine muhteşem bir kazık daha tebrik ederiz kendilerini.2010 model avensis almak isteyen bir müşteriye 2009 model avensis 1.6 elegantı satıyorlar ruhsatı alan müşteri bakıyorki model tılına 2009 yazmışlar arıyor soruyor bu ne iş diyor ve plaza abi bu yeni sistem aracın model yılını yazmıyorlar artık trafiğe çıkış tarihini yazıyorlar deniliyor e bu ruhsatta model yılı ve trafiğe çıkış tarihi diye boşu boşunamı iki yer var.başka bir plazaya gidip soruyorsunuz 2009 diyorlar.Tekrar arıyorsunuz aldığınız yeri ve abi yemin ederim vallahi billahi 2010 diyor sizde başka yerlerde 2009 dediğinizde abi sen şase nosuna bak sisteme gir orda yazıyor diyorlar ve araç 2009 geçmiş olsun...Plaka engelli plaka olunca aracı gferi iade etme gibi bir ihtimalde ortadan kalkmış oluyor.İade için dava gerekli buda sizi çok süründürür en iyisi devam etmek diyin ve devam edin.