0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sıralar foruma pek bakamıyor ama yinede buradan kendisine çok teşekkür ederim.
selam arkadaslar izmirde yasıyorum burada 3 yetkılı servıs bulunuyor.manısada da subesı bulunan servıs gayet laçka ve müşteri memnınıyetı yokkk!!toyota da mail yolladım cevap alamadım 1hafta gecmesıne ragmen 2. elestırı dolu maılımın ardından hemen arandım ama laçkalık hala aynı degısenbısey yokk!!dıger aracımın yetkılı servısıyle(ege servis) uzaktan yakından alakası yok araba mı satmayı dusunuyorum!!
İzmir'de denemediğiniz 2 farklı yerde daha servis varken, çözümü arabayı satmakta bulmanız ilginç doğrusu... Arabadan memnun değilseniz o başka tabii ama bir servise kızıp araba satmak gâvura kızıp oruç bozmaya benziyor...
Bakımlarımı Borovalı'da yaptırıyorum ekstradan sormadan hiçbir şey yapmıyorlar.İlgi ve alakada oldukça iyi ben gayet memnunum.Anten ve takozu için yaklaşık 470 tl istemişlerdi aklım gitti.Antenimi ve anten altındaki takozu başka bir markadan tedarik edip sorunumu çözdüm.Bunun haricinde periyodik bakımları diğer markalara göre bence çok uygun.Neden Borovalı derseniz ? Çalıştığım işyerine çok yakın ve ilk sahibinden beri sürekli burada bakımlarının yapılmış olması.
Arkadaşlar 2007 corolla sol aracımın 30 bakımı geldi acaba ankarada toyanamı gitsem yoksa reise mi nedersiniz
Reis'i bilmem (bir arkadaşım hiç tavsiye etmemişti) ben Akota ve Toyan'a gidiyorum hangisi benim istediğim güne randevu verirse orayı tercih ediyorum.
gökkusagı cok kotu bır servıs bence 1000 bakımında sıkıntılar yasamıstım dedım bana denk geldi sonra 10000 bakımına gıdınce kanaat getırdım bır daha da gitmeyi düşünmüyorum.derindere kartal iyiyse 20000 bakımına oraya gidebilirim
selam ;aracımın sol ön kapısında ufak bir hasar vardı ben yaptırmak için yenibosna sonkar a gittim gayet ilgili davrandılar ve aracımı tamire aldılar. bir hafta sonra cıkacağını işlerin yoğun olduğunu söylediler.ben bir hafta sonra geldiğimde;1- sol cam çalışmıyordu (1 gün sonra gittim yapıldı)2- alarmı bozmuşlar rüzgar esse devreye giriyodu (bunu içinde daha sonra gittim yaptılar)3- sol kapıdakı kolonumu bozmuşlar ses gelmiyodu (bunu giderilemeyecek bir arıza olduğunu söylediler ama yoldan geçerken herhangi bir oto kolon ile ilgilenen bi dükkana ugradım sadece kablo sıyrılmış bende gördüm yaptırıdım)4- ön kapıya boyama yaparken arka kapıya da boya atmışlar ama hem cam lastiğimi boyamışlar hem boya yapmadan temizlemişler ve altta toz kalmış ben soruncada bide boya rengini tuturmak için yaptıklarını söylediler? inanılmaz bişey rengi tuturamamışlar 5- ön kapının içine hasar vermişler ve 3 yerde kırmızı bi metalin hem izi hem hasarı kalmış6-sol ön tampon ucu yırtılmış (ben söyledikten sonra tampon ucunu yapıştırmışlar ama keşke yapıştırmasalardı çok kötü bi görüntü oldu )bu hasarları gidermek için sonkar, toyota genel merkez ve sigorta şirketim olamak üzere herkezle konuştum şikayet ettim ama olumlu cevap alamadım.toyota genel merkez bana haklı olduğumu ama bu hasarlar için bi şey yapamayacaklarını söylediler.yani ben aracımı yetkili servise götürmekle hata yapmışım sanırım, oto sanayide eski aracımı götürdüğüm ustaya götürsem bana bu şelide aracı teslim etmezdi.
Haklıysanız nasıl birşey yapamıyorlar onu anlamadım Böyle saçmalık mı olur!