0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam cıyaklama şeklinde bir ses, durmaya yakın ötüyor. Servis disk tornalanacak diyor. İyide kardeşim 30.000 km'de araba diski bir defa tornalandı (ses probleminden dolayı), bir daha tornalansa balata değişiminde diski de değiştirmek gerekecek. Servisler parayı kolay kazandığı için bizimde kolay kazandığımızı düşünüyorlar. Yeni nesillerde balataların problemli olduğunu kabul edip değiştirmedikleri için eziyet şekline dönüştü. Şikayet var sitesine yazdım bakalım bir haber çıkacak mı?
Ali SAdık ustalar bir danışalım nedir ne değildir.Ne dersin.Fikir edinmiş oluruz.Bu arada özelden not yazıyorum sana....
Uygun bir zamanda görüşelim bu konuyu.
Her zaman.7/24 tel açık
Bildiğim kadar 8 mm'nin altına düşmemiş ise problem olmuyor.
balataları değiştik mecburiyetten artık frenler hakem düdüğü gibi ötmeye başladı balatalara şöyle göz ucuyla baktım sıfır yapışmış neredeyse götürdük sanayiye adam bitmiş dedi güvendik yerdi tanıdık.Orjinal yok ama bunlar seni yolda brakır dedi devam edersen böyle dedi bizde mecbur yerli malı aldık 35 lira sadece önler arkalarda sorun yok.Bir problem çıkarmaz umarım.Orjinaller gibi sesiz ve performanslı değil ama iyi.
Orjinalleri de sessiz değil boşver.
Niye güldün Muhammet benim frenler cayır cayır ötüyor valla. Üstündekilerin orjinalliğini garanti ederim fabrika çıkışı balata ve disk var araçta.
abi bunların ötmeyenleri yokmu hangisini alacağız...
Valla bu sorunun cevabını ToyotaSa'nın vermesi lazım. Ben sordum disklerini tornalayalım dediler
Merhabalar,Hafta sonu arabamı 1000 km bakımına götürmeyi düşünüyorum. Anadolu yakasında, arabaya yapılan işlemleri seyredebileceğim, artı yaptıkları işlerle ilgili burun kıvırmadan açıklayıcı bilgi veren, önerebileceğiniz servis hangisi acaba?Seçenekler:1. Gökkuşağı2. Derindere Kartal2. Nataş
Derindere Kartala gidip Ergün GÜRKAN kardeşimizi bulun size yardımcı olacaktır
Tabi ki de elimden gelen yardımı ve de gerekli açıklayıcı bilgiyi verebilrim fakat yapılan işlemlerin seyredilebilmesi maalesef mümkün değil. Çünkü can güvenliği tedbiriyle atölyeye müşterilerin girmesi yasak. Ve ne yazık ki aracınızı izleyebileceğiniz ne bir kapalı devre kamera sistemi, ne de atölyeyi etraflayan bir camekan mevcut değil firmada... Bir tek bu konuda yardımımı taahhüt edemem. Ama diğer konularda gereken herşeyi yaparım...