0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... kadar tecrübesiz ve zaman bakımından rezalet başka bir servis olamaz allah kimseyi oraya düşürmesin arkadaşlar... bi gün olsun sorunumu adam gibi anlamadılar ve hiç bi zaman servisten sonra arabayı istediğim gibi bulamadım... verdikleri hizmette rezalet zaten ne ilgi ne alaka hiçbirşey yok...
Cok gecmis olsun Mustafa.
Verilmiş sadakam mı varmış desem ne desem bilmiyorum yazılanları okuyunca. Mersin GMK Bulvarında arkadan çarpmalı bi kaza yaptım ve neyseki aracımın yürürünü etkileyecek kadar hasar yoktu mersinde kontrol ettirdim ve alıp K.maraşa getirdim ve burda toplandı aracım. Şimdilik kazadan sonra ortaya cıkan -konsol vs...- sesler haricinde bi şikayetim yok onlarda sırayla gideriliyor
Gaziantep muhittinoğlunda boya koruma yaptırdım taş izleri var onlarıda temizlerseniz sevinirim dedim onları zaten yapıyoruz dediler ve bikaç şikayet daha söyledim ufak tefek.boya koruma ve motor korumaya 200 dediler bende ok dedim.Ama arkadaşlar sağolsun hiç ilgilenmemişler taş izleri falan aynen duruyor boya korumayı üstüne yapıp geçmişler.Bidaha da gitmem onlara.Aracı Muğla YA-TU dan almıştım ordakiler çok iyi bir şekilde ilgilendiler ve güler yüzlü hepsi sağolsun.Onlara çok teşekkür ediyorum ama G.Antep muhittinoğlunuda yaptıkları ayıptan dolayı ve toyota nın müşteri memnuniyeti ilkesinin içine ettikleri için şiddetle kınıyorum!!!!!!!
Selam arkadaşlar.. Bende geçen hafta aracımı 10.000 bakımı için Kayseri Aksoy Plazaya götürdüm. aracı ilk çalıştırdığım 30 sn içinde kuş ciklemesi gibi ses geliyor onu söylemiştim. Baktık sorun yok dediler ama eve geldim aracı soğuk çalıştırdığımda yine oluyor düzelmemiş yani. Onun dışında zaten bi şikayetim yoktu genel olarak bakım yapmışlar. 317 TL ödedim. Servis kısmının dışında bekleme salonu şartları çok kötüydü, ordaki yetkililere de söyledim zaten. 2.5 saat bekledim orda. Bilgisayar, kablosuz internet falan yok, çay ikram eden yok, hazır meyve suları falan yok. Ben diğer servislerde bunları görmüştüm. Bir şehirde tek yetkili servis olunca, rekabet olmayınca böyle oluyor heralde. Selamlar..
Selam;Ücretsiz check up için kavacık Beykoz Teknik servisine telefon açıp randevu almıştım. Cumartesi sabahı 8:30 da ordaydım. Adam LPG li araçlara bakmıyoruz diyerek savdı resmen.Club'ten arkadaşların lpg'li araçlarını check up a soktuklarını öğrenince Dudullu GÖKKUŞAĞI Toyota servisini aradım.Nezaket,ilgi,bilgi herşey var. Adamlar 1 numara... Anadolu yakasındaysanız GÖKKUŞAĞI derim.,KAVACIK BEYKOZ TOYOTA OUT,MADENLER GÖKKUŞAĞI IN