0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskişehir servisin de gerçekten iyi bir ekibi var ve sorunsuz hizmet veriyorlar arkasından da telefon açıp herhangi bir sorunla karşılaştınızmı diye soruyorlar yeter de artar
Bu yapılan şikayetleri anlamakta güçlük çekiyorum . Zaten Toyotosa`ya bildirilmek üzere servis memnuniyetimiz bizlere sorulabiliyor. Bu nedenle servislerde herhangi bir sıkıntı olmuyor .Olsa olsa iletişimde bir sıkıntı çekiliyor olabilir bence.
ben toyota derindere zeytinburnundan şikayetçiyim balatalardan gelen o sese artık tahammül edemiyorum derindere serviste çalışan bi arkadaşım var haftada bir iki defa alıp götürüyor şim denilen bişey takıyolar mış ama en fazla iki gün ses gelmiyor sonra gene aynı bir türlü çare bulamadılar diyorum artık parasını ben veriyim yeter ki gelmesin ses balata disk neden geliyosa değiştirin diye her seferinde aynı muhabbet bu sefer kesin bitti bir daha ses çıkmaz artık arkadaşım söylerken kendiside inanmıyor ama aracımın garantisi biterse derindere servisinin önünden geçmem !..
önerisi olan var mı
aaaaa hadi bakalım bu gün beni derindereden aradılar sanki şikayetimi duydularda ondan işte hasan bey kusura bakmayın yeni geliştirilen bir fren sistemi getittirildi ve musait olduğunuz zaman ücretsiz olarak değiştirilmesi için gelebilirmisiniz diye yarın gidicem bakalım hayırlısı çözerlerse helal olsun ne diyim artık gidip geldiğimizde bize kaldı!..