0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba,İzmirde Tokullar ve Borovalı toyota resmi bayileri var. Aracımı borovalıdan aldım fakat servis için hangisini önerirsiniz? İkiside olumsuz ise izmir civarındaki illerde önerdiğiniz bir servis var mıdır?
Bugün corlu toyota koskdere servisine gittim tekrardan kapı sacı degisimi icin ama malesef ki bana denilen sey kapı iç taraftan tekrardan boyanacak. yani dıstakı o caturtu sesi vs. devam edecek! 2015 8 ayda olan durumu zaman gectigi icin bir sey yapamayız dediler. Ve bir tanıdıgımın aracına exper kapı sacı degisimi vermeyecegini anladıkları icin cekic ile arac sahibinin haberi olmadan müdahele etmisler !
Daha önceki seferlerde Köşkdere Çorlu yetkili servisin bana karşı yaptığı hataları belirtmiştim. Ardından aşağıdaki hasarımdan dolayı kapı sacı degisimine gidildi ve paslanmalar olustu http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=83436.msg1078313#msg1078313 kapıya bastırdıgımda catur cutur sesler gelmekte ve ekteki fotograftaki gibi cürümeler mevcut bu kalitesiz işçiliği nereye bildirebilirim.//www.youtube.com/watch?v=Kavufb3l24g
Önceki senelerde aracımın sürücü koltuğu döşemesi ve konsoldaki saat garantiden değişmişti. En son servise gittiğimde tesadüfi olarak sol far üstü krom çıtanın kabardığını gördüm. Konya Otojende Uğur bey ve Turgay usta ilgilendiler sağolsunlar. Yine garantiden parça değişimi yapıldı. Garanti ekstra yaptırma düşüncem yoktu ama garantimin bitmesine 2 hafta kala garantiyi uzattım.
Bu servisin bakım ücreti çok uçuk. Bunu bir yere bildirmek fayda eder mi? Servise yaptırmak istiyorum hesap sorulabilirliği olsun istiyorum. Sanayiye sokmak istemiyorum çünkü çevreme bakarak güvenimi kaybettim sanayiye karşı.
1.33 un şanzıman yağı 420 TL mi
1.33 Auris aracımın şanzıman yağı değişimine fiyat almak için K.Maraş Toymar'ı aradım durumu izah edip ne kadar masraf çıkacağını sordum. Servis bölümünde telefonu açan bayanın yanıtı şu şekildeydi: "Şanzımana hangi yağ konulacağı aracın altında yazıyor, gelirseniz altını kaldırıp fiyat verelim" şaka gibi gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Daha sonra Hatay ve Malatya bayilerini aradığımda direkt şase numarası isteyip 380 -420 TL arası fiyat verdiler. Böyle birşey olabilir mi? Gerçekliği var mı? Toymar'ın verdiği bu cevap gerçekten garibime gitti bilsem ses kaydı alıp Toyota Türkiye'ye yollardım.