0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
40 bin bakımında 50binden farklı ne yapılıyorda bu kadar tutuyor. Ben 50bin de 450 odedim yazın. Abim yeni 1.33 için 500 tl ye yaptırdı
Toyotanın sorunsuzluğu sayesinde para kazanıyorlar. Birde arıza için gitseniz neler olacak düşünmek bile istemiyorum sabırlar diliyorum size biraz yol eziyeti çekip başka servise mi gitseniz acaba?
Hocam kötü olmuş gerçekten. Ben 10 bin km bakımına gittim(randevulu) acelem olduğunu belirttim özellikle ilgilendiler gerekirse aracı yıkamadan teslim edin dedim 30-45 dk aralığında bitti bakım 20 bin bakımında da aynısını yapmayı düşünüyorum. Boşlayınca sabah bırakıp akşama kadar işi savsaklama yapıyorlar. Sizin ki ayrı bir şey olmuş.Toyota Türkiye’ye şikayet edin bence. Servisten sonra genel merkezden arıyorlar puanlama için ona göre görüş bildirseydiniz.Bu servis işinde hangi marka en iyisi bilmiyorum ama geçende citröen servisindeydim periyodik bakımın 4 saat süreceğini hasar onarımı içinse 2 saat beklemem gerektiğini söylediler. Alt tarafı ön tampon sökülüp 1 adet sensör takılacak işlem bu. 1900₺ fiyat çıkardılar yaptırmadım bakım içinse genel müşteri temsilcilerini arayıp 4 saat neyin bakımını yaptıklarını sordum. Bakımın bu kadar uzun sürmeyeceğini belirtti ve servisle iletişime geçip işin hızlanmasını sağladı.Birde citröende aracı alıyorlar görme imkanı yok. Ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar görmüyorsun. Toyota’da camın arkasından 5 metre mesafeden izliyorsun. Citröen almamak için büyük bir sebepsiniz diyip ayrıldım citröen bayisinden.
bende 40bin bakimi istanbul goztepe'deki toyota natas'da yaptirdim 800 tl dediler.sizinki neden o kadar tuttu ekstra yapilan islemler mi oldu?
Onur bey, öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşların da belirttiği gibi mobil servis personelinin bir özürü ile bırakmayın. Muhakkak servisin müdürü ile görüşün ve aracınızın altını bir kere daha kontrol ettirin. Hatta Toyota Türkiye'ye kadar götürün konuyu.
Malesef ki servislerin hepsi böyle. Servisleri geçtim dönerciye gidiyorsun. Hemen turşu salata satmaya çalışıyorlar. Fiyatları da dönere yakın. Serviste de böyle. Ya motor koruma ya temizlik ya da asistan hizmeti. Çalışanların satış hedefi olabilir. Yada nispeten ucuz olan bakım ücretlerinin acısının çıkarılması
hocam sozde bakim dedikleri 4 litre yag 2 tane filtreye 550 tl aliyorlar neresi ucuz? sizin dediginiz gibi salata tursu muhabbetinden farki yok tamamen milleti yolma politikasi. vatandasa anlamadigi sekilde 2 tane teknik terim soyluyorlar neymis 30k daki motor kurum tutarmis vs. ben sirf garantim var diye gidiyorum yoksa servise gidilmez.