0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul'da iseniz Güngören Toyotronic Mithat Usta 12 yıldır gidiyorum. Bu güne kadar sorun yaşamadım.
Ben aracı aldığımda ankette düşük puan verdim. Adamlar bana bi tavır yaptı şimdi sırf bana tavır yapmasınlar diye her gittiğinin ardından gelen telefona 10 veriyorum. Sıfır araç tesliminde benden bahşiş istediler o an yanımda çok az para vardı (50-100 telden bahsediyorum, ona da benzin alacaktım) rencide oldum orada. Plaka takma parasıymış çok ayıpladım. Sıfır araç aldık diye cebimiz dolu gezmiyoruz ya. Olsaydı verirmiydim, verirdim belki ama yine de istemek ayıp bence.
Ben sizin yerinizde olsam ödemeyi yapmaz idim.
geçmiş olsun.yani şimdi hukuki olarak haklarınızı aramayın diye mi? imzalattılar,öyle yaptılarsa bile size baskı altında kağıt imzalatmış olmuyorlar mı?
Muğla Merkez'de bulunan YATU servise 40 bin bakım için gittim. Muğla YATU yetkili servisini kesinlikle önermiyorum. Aman gitmeyin.Bir gün önce telefonlanla aradım, 40bin bakım için geleceğim dedim. Telefona çıkan hanfendi beni yönlendirince kaporta ustası çıktı "abi burası kaporta geri yönlendirim" dedi. Geri yönlendirdi. Aynı hanfendiye "kaportadaki arkadaş geri yönlendirdi" dedim. Hanfendi bana "hayır öyle birşey olmadı" dedi. Yani ben durup dururken bugün canım sıkıldı Toyota'yı arayım da beni servise yönlendirsin sonra da beni kaportacı usta karşıladı diye yalan mı söyleyeceğim dedim ? Hanfendi sürekli "hayır öyle birşey olmadı" dedi. Kime bağlıyorsanız bağlayın da 40 bin bakımı yaptırayım dedim. Bu telefona çıkan handendi bu sefer "tamam sakin sakin beyfendi" demeye başladı. Hani beyler biz arkadaşlar arasında konuşuruz ya "sakin ol be oğlum dur halledicez sıkıntı yapma moruk" aynı bu tavırdaydı kendisi.Neyse 2-3 gün sonra aradılar servisten kendilerine 10 üzerinden 10 puan vermem için. Ben de durumu anlattım "sizin telefonları açan muşteri ilişkilerindeki hanfendi böyle böyle " diye. Meğerse aynı kadınmış beni arayan. Tabi ki sürekli "ben öyle demedim, öyle birşey olmadı" şeklinde takılı kalmış kendisi. Serviste beklerken çalışanların yemek yediği yerde bana da yiyin dediler, o yüzden 6 veriyorum. Size de 0 veriyorum. Kendinize sıfır yazarsınız dedim. Ben telefonu kapatırken hâlâ daha "öyle birşey olmadı, öyle demedim" dediğini duyuyordum. Daha sonra da Toyota'nın merkezini aradım. İsmi S ile başlayan TOYOTA YATU 'da çalışan hanfendiyi şikayet etmek istediğimi söyledim. 2 gün sonra beni geri aradılar klasik laflar işte gerekli görüşmeler sağlandı vs. Ben de dedim kendinizin bileceği iş, bize Volkswagen'de Ford'da ya da İzmir'deki Toyotalar'da böyle davranılmıyor.Memleketimiz diye götürdük Muğla Toyota Yatu Plaza'ya ama hata ettik. Küçük yer olunca böyle oluyor demek ki, profosyonellikten uzak kişiler işe alınıyor ya da bir tanıdıkları. Bunun başka türlü açıklaması olamaz. Plazaya benzinli sistem temizleme sıvısını koymuşlar 55 lira yazıyor. Gelen faturada 70 lira yazıyor. Niye böyle diyince güncelemyi unutmuşlar.1500 lira para verdim. Haram olsun.Toyota Yatu 'yu tercih etmeyin.