0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
istanbul avrupa yakasi ozel servis onerisinde bulunabilir misiniz veya periyodik bakim icin orjinal urunleri nerden alabilirim
Ramazan bey çok geçmiş olsun,Maalesef resmi yada özel servislere gidince sürekli başlarında durup yada telefon ile bilgi almak sürekli iletişimde kalmak gerekiyor.Benmi yanlış görüyorum acaba arka bagaj hiç ellenmesede olurmuydu ??Selamlar
Ankara'da 10 000 bakımı ve aracın ön camı taş sıçraması sonucu çatladığı için ön cam değişimi için önerebileceğiniz servis var mı? Cam değişimini de yetkili Toyota servisinde yaptırmak istiyorum. Zira kaskoların anlaşmalı cam servisleri yan sanayi takıyorlar.
ben aracımı aksoydan aldım. Ön tampon sağ tarafta diş kırığı varmış ama ben aldıktan sonra öğrendim çok tavsiye etmem ben de
Toyan ı arayıp görüştüm, cam siparişi için kasko bilgilerimi istediler gönderdim, bakım ve cam değişimi için nasip olursa bayramdan önce gidip yaptıracağım
Kapı bantlarını kaça taktırdınız gürses toyota benden aracı sıfır alırken 375 tl ye taktı indirimsiz ve bantlarda deforme var çoğu yeri ezik gibi sanırım fazla bastırdılar yada başka bişey.
Dediğim gibi yaptım. Bayramdan önce Toyan a gittim hem 10 bin bakımı hem de cam değişimini yaptırdım. Ekstra olarak kapı bandı taktırdım aracıma. Bayram öncesi yoğunluğa rağmen ilgi ve alakalarından dolayı çok memnun kaldım.