0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam niye duygusal davraniyor sunuz? Tabiki isine geleni yapacak. Bizi dusunup korumasi gereken devletimizdir. Firma tabiki karini düsünecek. Bazi düzenlemeler var ancak uygulamada sorunlar da var.
Gerçek yetkili servis mi bunlar? Fatura falan vermediler mi?
Elektrikler mi kesikti yoksa yazicimi arizaliydi. Erci son gunlerde giyim alisverislrrinde de fatura vermiyorlar. E fatura gonderiyorlarGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisar oto kaşesi varya
Bugün Servise fren hidrolik sıvısı değiştirmeye gittim. Verdikleri kağıt ekte. Bu normal mi?E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toyota Garanti extrayı +2 yıl varken yaktım senede 20bin yapıyordum 6y olmadan servise gidiyordum 40bin bakımı Ön balata dahil 1000tl verdim (bu bakım dışarda taş catlasa 300tl tutardı). 2015den sonra hiç uğramadım.6 aydır arıyorlar.gelin diye bi daha uğrarmıyım yetkili servise.Enson 480tl'lik bakımı dışarda yağ 90tl+hava fitre 15tl +yağ fitre 10tl+polen 10tl+20tl işcilik=145tl'ye yaptırdım arada 340tl fark var.
Merhaba dostlar ,Benim yaris'in 40000 km bakım zamanı geldi ve radyoda reklamlarını duyduğum Toysay otomotive gidip bir bakayım dedim.İyiki de gitmişim.Kendilerini hiç tanımam ve daha önceki toyota araçlarımı sizlerin de bildiği malum özel servislere götürüyordum.Ama istediğim kalite ve ilgiyi bir türlü bulamamıştım.Toysay'da kendimi plaza konforunda hissettim inanın.Mükemmel bir ilgi ve profesyonel bir ekip var.Kullandığı tüm ürünler bosch marka.Ekip zaten çalışan değil sahipleri.Servisten ayrılma ve henüz 4-5 aydır hizmet veriyorlar.Acizane tavsiyem mutlaka gidip bir çaylarını için.Piyasayı pek araştırmadım.Benim araca 40000 bakım için 490 tl aldılar.Ön fren balataları,filtrelerin tamamı,yağ vs değişti.Fiyat uygundur değildir ama kalite,profesyonellik ve misafirperverlik 50 tl - 100 tl yi aratmadı bana.Kocaeli'nin böyle bir hizmete ihtiyacı vardı.Teşekkürler Toysay.İnternet adersleri : http://toysay.com.tr/default.aspx
@Cüneyt CAVRAR (40476) bey, İzmit gibi bir yerde gidebileceğiniz en iyi iki servisten birine gitmişsiniz, Kadir usta, Taner usta, Muhittin bey işlerinin ehli ve dürüst insanlardır. Aracınızı kazasız belasız günlerde, güle güle kullanın.
Merhaba arkadaşlar,yetkili servislerde araç kendi üzerimize bile olsa araç geçmişini neden sır gibi saklıyorlar, ben ilk sahibinden aldım 10 yıl kullanmış hep servise götürmüş, lakin her hangi bir şikayet için servise gitmiş mi bilmiyorum, bu geçmişi öğrenmeyle ilgili yasa, yönetmelik falan varmı bildiğniz. Bu geçmiş kayıtların çıktısını alma şansımız nedir ?
izmir de 2 resmi servis var,bayilere bağlı olarak,bayileri istediğiniz aracı bulmakta ve arama zahmetine girmekte yetersiz gördüm,3 cü bir bayiye ihtiyaç var ,bornova,bayraklı gibi orta bir mekanda,ilk bakımı ankara da yaptırdık,acaba izmirde işinin ehli özel toyota servis ve yedek parça satan yer var mı?forum da izmir ile ilgili bilgi bulamadım,bilgi veren arkadaşlar olursa çok faydalı olacak.nasılsa garanti bir gün bitecek,,forumda resmi servislerin ilgisizliğini ve hatalarını okudukça hayret ediyorum.