0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Az önce Toyota Yaris Hybrid aracım için orjinal servis 4000 tl fiyat verdi 30.000 bakımına. Sanayide ise 1900 TL fiyat aldım. Yani insanın aklı almıyor.
Ben bir kereligine sanayide yag degistireyim dedim yag filtresini parcalayarak cikardilar ve tapaya conta takmayi unutuyorlardi..
Dışarıda iyi ustaya denk gelmek İşte bu ihtimali, istatistikleri ve zaman kaybını azaltmak için yetkili servis var. Yetkili servis 10-15 yaşındaki arabayı 48 gün bekletemez. Ayrıca toyota parçaları avrupa arabaları gibi piyasada bulunmaz. Muadili olur ancak. O da soru işareti. Japon arabalarında böyle bir sorun var maalesef
Yanlış biliyorsunuz Toyota parçasını orjınal olarak dışarıdan bulabilirsiniz her ay yetkili servisten parça çeken birçok parçacı var,bu güne kadar çok parça aldım dışarıdan orjınal olarak hemde yetkili serviste olmayan parçayı servisin yönlendirmesi ile dışarıdaki parçacıdan aldım parça kodunu teyit ederek,yetkili servise araç bırakmam çünkü ne yapıldığını görmediğim işe güvenmem kendim ustayla birlikte toplarım aracı.
Toyota Türkiye'ye yazabilirsiniz,neden standart fiyat yok diye onlar da büyük ihtimalle bayilerin kendi tasarrufu gibi esnaf cevabı vereceklerdir ancak Şikayetvar sitesine yazarsanız böylece insanlar bilgilenmiş olur uygun fiyat veren yerlere giderler.