0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısın, "LPG'nin yağlama yapmaması" dediğimi çok iyi hatırlıyorum, motor yağını falan engellediğini zaten iddia etmedim. Bak sende benimle aynı fikirde olduğunu farklı kelimeyle açıklıyorsun.. LPG'nin benzin gibi film tabakası üretmediğini söylüyorsun. Mesaj Birleştirildi: Nisan 02, 2016, 23:35:49CNG ve LPG'nin tam verimli ve faydalı olabilmesi için sıvı olarak püskürtülmesi gerekiyor. O gün geldiğinde benzin deposuna gerek kalmayacak.
motul ve petronas yağlarını kullanan yada bilgisi olan varmıdır teşkkürler
arkadaşlar iki saat süren araştırmalarım sonunda 2013 ve sonrası araçlarda 0w20 ve 0w30 yağ firmaları tarafından öneriliyor benim 98 rav4 e de castrol 20w50 yani mineral yağ tavsiye ediyor.
Abi onu diyoruz bizde ne zamandır [emoji28] [emoji28]
MİSSİON COMPLETE. Target destroyed. Next level Tekin Bozbey
Hahahha tekin abi bizi komple banlayacak. Nasıl hedef ben olurum diye Bu arada tekin abi ve Atilla abiye teşekkür ederim o kadar elestiriye rağmen seviyeden taviz vermediler. Ben olsam başlarım lan arabalariniza der giderdim[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Aynen Talat, Allah razı olsun onlardan. Bende aynı tepkiyi verirdim bu kadar kuşatmaya
5w30 yağın kalitesiz olduğunu ve neye dayanarak koruma sağlamayacağını düşünüyorsunuz tekin bey.Ülkemiz şartları dediğine katılmıyorum böyle bir şey yok tekin bey ılıman iklimde yaşıyoruz.
Bu arada tekin abi ve Atilla abiye teşekkür ederim o kadar elestiriye rağmen seviyeden taviz vermediler. Ben olsam başlarım lan arabalariniza der giderdim
5W-30'un yukarda saydığım özelliklerini bu konu içeriği söylüyor ben sadece taşlama yaptım.. Bencede ılıman bir bölgede yaşıyoruz, 0W ne olaki?[emoji38]Talatcım 0W-3.1 kullanırım yinede seviyeden taviz vermem, sadece bir yağ için kimseye hakaret etmem. O yağlar bir gün incelir yada kalınlaşır ama bizler hep arkadaş kalacağız. Amaç bir şeyler öğrenmek yada düşündürmek. Herkese sağlıklı ve neşeli bir hafta sonu dilerim.
Bu arada tekin abi ve Atilla abiye teşekkür ederim o kadar elestiriye rağmen seviyeden taviz vermediler. Ben olsam başlarım lan arabalariniza der giderdim[emoji23]
şimdi 0 20 de anlaştık gelecek yıl 0 15 yağ kullanımında görüşmek üzere
İnanin şaka yapmiyorum. Bu gün 28 derece idi aksam oldu su an 22 derece haftaya yaz gelir buraya. Kasim oortasına kadar 40-55 derece arasi. Yolda yürürken alev puskuruyor insanin yüzüne. Asfalt 80 derece.
Atilla Abi, yüksek devir zaten basınç anlamına gelmiyor mu ? basınç derken neyi kastettiğini anlamadımda. Valla koyduk zaten yağı, kullanıyorum bakalım. inşallah olmaz bir şey