0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaBir önceki aracımda da aynı özellik mevcut idi (2006 Yaris) yeni corollamda da var camları açık unutup anahtarı kontaktan çektikten sonra camları kapatabiliyorsunuz ancak herhangi bir kapıyı açmadan yapmak şartı ile açarsanız camlarınızı kontağı açmadan kapatamıyorsunuz tabiki bununda süresi var 30 SN. civarı Hatta ben yariste sonradan taktığım sisleri bağlatmıştım sisler 30 sn. sonra sönüyordu tabiki kapıyı açarsan hemen sönüyordu.İyi günler.
direksiyonun sol altında yer alan gizli kapaklı göze ne koyuyorsunuz? makyajlı kasalarda da bu göz var mı? Bir ara bozuk para koyuyordum ama geri alması zor oluyor, şimdi yakıt kartlarını koyuyorum.
arkadaşlar bende şunu fark ettim. araçı park edip durduktan sonra motor. farlarım yanmaya devam ediyor. kontak kapalı tabikide ve kapıları açınca ışıklarda sönüyor. 1.6 elegant araç...
Aurislerde sol altta öyle bir göz göremedim ben. Makyajlı aurislerde yok mu yoksa ben mi göremedim acaba :S
Makyajlıda yoksa büyük ihtimal makyajsızlardada yoktur corollada her ikisinde mevcut belki aurislerdede mevcuttur siz görememişsinizdir çünkü öyle görülebilecek bir göz değil sol tarafa iyicene bir bakmanızı tavsiye ediyorum göz kaput açma mandalının üst taraflarında kalıyor zaten ufacık bir kapak ancak yakıt veya kredi kartları , bozuk para , anahtar gibi eşyalarınızı katabilirsiniz .
sağ koltuğun altında küçük bir çekmece var, oraya da birşeyler koyman için çok işe yarıyor, semizlik bezlerini falan orada tutuyorum ben...
Sırf merakımdan şimdi gittim baktım arabaya öyle birşey yok bizde Bizim 1999 model opel astradada vardı gerçekten çok kullanışlı oluyor. Ruhsatıda artık kol dayamanın içine koyuyorum.Bu da hiç dikkatimi çekmedi bi ara gidiyim ona da bakayım
abi emre abinin aurise baktık onunkinde yoktu, yeni kasaya koymamış olabilirler ama bizimkilerde var, çok da güzel oluyor...
Banada yok gibi geliyor çünkü geçen koltukların altını temizliyodum öyle birşey göremedim Nereden ne çalacaklarını şaşırdılar maliyeti azaltmak için...
ne varsa eskilerde var bea
Sattığım araba da vardı bunda yok. Evet çok işe yarıyordu
Gecen farketmiştim,belki biliyorsunuzdur,iki koltuğun altındada arka tarafa hava üflemek için kanallar mevcut,lakin çalışması için mode tuşuyla ayaklara vermeniz gereek.Birde nedendir anlamadım öncama sadece havayı veremiyoruz ille ayaklarada geliyo klimada öyle olunca ayaklar buz gbii aracın içini bir türlü soğutamadım yanları açtığımda bıynuma üfleyip boynum tutuluyo bende yanları kapatıp sadece ortadan üfletiyorum haliyle geç soğuyor başka bi yöntem varmı