0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avensisde denedim öyle bişey yok
ben halen daha aktif olarak kullanıyorum, denk gelmedi, bulamadım, kaç gündür uykularım kaçıyor. Orta far arıyorum . Farlarımız angellendi ama uzun ve kısa harici far kumanda kolundada öyle bir kademe yok... Arkadaşa sordum gerçide o günden sonra gelmedi siteye sanırım.
ya 96-2000 arası vtec ve bir önceki accord dışında -büyük konuşmayım ama- honda düşünmem gibi geliyor, çok aradım tertemiz kazasız az kmli vtec.. olsa ona 30.000 bile verilir ama yok kardeşim yok, vidasını sıksan HP veriyor araç..isterdim bir tane vtec olsun garajda her gün corollamla gezeyim, vtecle de arada stres atayım..haa bu arada 2000den sonraki vtecler benim gözümde vtec değildir, çakmadır onlar
Benim fark ettiğim tek ilginç özellik araçla uzun yolda giderken (90-100 km/s hızla) araç vitesi boşta iken ayağımı gazdan çekince yakıt tüketimi 0.5 gösterirken,5nci vitese takıp aynı şekilde ayağımı gazdan çekince devir yüksek olmasına rağmen yakıt tüketimi 0.0 gösteriyor.Hiç yakmıyor gibi
abi zaten o güçlü civic kasaları hariç bitik yani hondalar.vti'larına laf dememde.yeni arabaları bile sohc motor yani.toyota'nın hangi yeni arabası sohc ? kalite burda konuşuyor zaten.vti hariç diğer kasaların torkları düşük zaten abi.o yüzden vti hariç bende ae101'ler civicleri geçer ( vti hariç )
Allahım sadece benim aracıma ait bi özellik mi bu
ben de gecen gun farkettim ve bu yuzden 2005-2007 corollacılara sesleniyorum.şunu bi deneyin eğer sizin araclarınızdada yoksa benim araç özel üretim
2009 corollada bu olay yok....teyp anahtarsız naapsan çalışmıyor:)
burak muhteşem bir soru bu ya evde e13 corolla var ama inanır mısın bakmayı bırak aklıma bile gelmedi, izmire gider gitmez bakarım dicem ama o zamana kadar 10 kişi cevabını verir bu sorunun