0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bide gizli bi özellik daha söyleyim mi civicleri geçmesi
katılmıyorum..96-2000 civicler 120 beygir 1.6ies modelleri, hele 1.6vti modelleri 160 beygir, bırak arkasında gitmeyi, tozuna yetişemiyoruz o aracın..her dönemde civicler daha hızlı daha performanslı araçlar üretmiştir zaten, senin geçtiğin civiclerin şöförleri de inan bana senin kadar kasmamıştır kendilerini..hayatım boyunca hiç hondamız olmadı, ailemizde hiç kimsenin hondası olmadı hatta toyotayı çok seven bir aracız ama bir gerçek de var ki ; "kadına etek erkeğe vtec gerek!!"
"kadına etek erkeğe vtec gerek!!"
''Hayat tektir, o da vtec'tir''
ya 96-2000 arası vtec ve bir önceki accord dışında -büyük konuşmayım ama- honda düşünmem gibi geliyor, çok aradım tertemiz kazasız az kmli vtec.. olsa ona 30.000 bile verilir ama yok kardeşim yok, vidasını sıksan HP veriyor araç..isterdim bir tane vtec olsun garajda her gün corollamla gezeyim, vtecle de arada stres atayım..haa bu arada 2000den sonraki vtecler benim gözümde vtec değildir, çakmadır onlar
konu darmadağın olmuş...
Benim fark ettiğim tek ilginç özellik araçla uzun yolda giderken (90-100 km/s hızla) araç vitesi boşta iken ayağımı gazdan çekince yakıt tüketimi 0.5 gösterirken,5nci vitese takıp aynı şekilde ayağımı gazdan çekince devir yüksek olmasına rağmen yakıt tüketimi 0.0 gösteriyor.Hiç yakmıyor gibi
buna cute off denıyor vvti motor özelliği sanırım bu.