0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hyundai Toyota gibi bir marka olamadığı için arabasına +2-3 özellik daha ekleyip satma stratejisine sahip Kia gibi.Bunun daha fazlasını ispat edemezsiniz zaten.Ahım şahım bir farklarda ortada yok maalesef.Aracı alırken hepsini gezdik Hyundai i20'ye 65 bin TL istedi adam Bahsettiğiniz araçları bedava vermiyorlar maalesef hocam.Hyundai i20 ye 65 bin verip 2 yıl sonra 50-55 e satacağımaToyotaya 70 veririm 2 özelliği az olur ama 70 e satarım Böyle de bir şey var yani
onu mu diyorum hocam ben toyota'yı ben kurdum sanki 2.elde sıkıntı yok iyi fiyata aldıktan sonra.Ben galeri fiyatlarıyla karşılaştırma yaptım hepsini gezdiğim için fiyatlar uçtu hep.8 temmuz 2015'in fiyat listesi var elimdeAuris 1,6 advance skypack multidrive S = 71.400 TL showroom fiyatı(pazarlıksız)65 bin TL ye veriyorlardı arabayı.Aynı araç Ocak 2017 fiyatı = 85.500 TL Aradaki 14 bin TL 16 ayda 14 bin zam yemiş araç ayda 1000 TL nerdeyse
Aracın kasası değiştiği içinde arttı fiyatı
haklısınız piyasada genel bir artış var. Ben ufaktan uzayayım. Tahammülsüzlük belirtileri artmaya başladı. "Sen nasıl Koreli ile toyotayı kıyaslarsın." diye inç edilmeden önce fikirlerimi kendime saklayıp gideyim en iyisi. Allah a emanet olun kazasız sürüşler diliyorum hepinize.
Estafurullah abi, bi yanlış sözümüzü mü gördün Bilmeden kırdıysak affola.Ceed beğendiğim arabalardandır sadece farklı bir görüş sundum Keza Ssangyong mesela iyi araçlar baya incelemiştim tivoliyi falan.Honda Civic ve Toyota temmuz 2015 fiyat
Estafurullah abi, bi yanlış sözümüzü mü gördün Bilmeden kırdıysak affola.Ceed beğendiğim arabalardandır sadece farklı bir görüş sundum Keza Ssangyong mesela iyi araçlar baya incelemiştim tivoliyi falan.
Demek istediğim Auris ne zaman makyajlandı ve ne zaman satışa sunuldu makyajlı kasa ?
Temmuz 1 satışına başlandı diye biliyorum hocam.Lansman haziranda olmuştu ve ben gidememiştim diye biliyorum..O zamanlar 1,4 D-4D 76,500 TL fiyat almışım bayiden bu fiyatı aldıktan sonra Bursa'daki Toyota'yı aramıştım aynı özelliklere 74 bin TL ye aracı vereceklerini söylemişlerdi.Kocaeli Kayada 74'e çekti fiyatı Bursa'dan aldığım fiyatı söyleyince.O ara aksilik oldu alamadım arabayı tam 1 sene sonra aynı paralara ancak benzinlisini alabildik
Sellektör sayısına göre aydınlatma süresi sınırlar dahilinde uzar.
Malesef öyle değil abi. Sistemden ayarlanıyor. Selektörle aktif oluyor selektörle kapanıyor sadece