0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SelamKapilari kilitleyince camlar kapaniyoy dortlu yaniyor
zaten fazla özelliği yok olanı da saklayacaklarını sanmıyorum
oktay abi pek fazla özelliği yok demişsin ama sınıfına göre çoğundan iyi bana kalırsa .
Sınıfındaki hangi araçtan daha dolu Auris? Diğerlerinin baz donanım veya orta donanımlarda verdiğini Auris en full versiyonda veriyor. Hatta hiç vermedikleri de var.
abi opele karşı bir düşmanlığım olduğunu düşünmüş olabilirsin ama opellere hayran olduğumu tanışma bölümünde söyledim abi bu arada auris elegant ında özellikleri o yaşta astra göre fazla gibime geliyor yinede
ben de bir ticari araç olan (şirket aracımız) vw caravelle (en alt versiyon) de olup binek auriste olmayanları yazayım-hız sabitleyici-dönüşlerde yanan sis farları-ön-arka ayrı kontrollü klima-hız sabitleyicibence bunlar bile toyota fabrikasının utanç duyması için yeter
Araç alırken herkesin tercihleri vardır...Siz konforu ön planda tutarken ben güvenlik derim.Gizli özellikmi istiyorsunuz...1300 küsür kg olan ağırlığı ve neredeyse denizde yüzdürebilecek kadar hava yastığı olması...Allah korusun bir kaza anında bu saydığınız özellikler sizi korumaz.Çok özelliği var diye tenekeye binemem açıkçası