0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
corolla d4d nin abs frenleri berbat hiç güvenmeyin benden söylemesi.
Gizli falan değilki bu sıkışmaya karşı korumalı , 2005 corollamda bile var bu özellik yeni bir teknoloji değil anlıyacağınız
2005 corollamda bile var
Merkezi kilidi anahtarla açtığınızda, araca binmezseniz, küsüp geri kitliyor. Valla.
Kumandadan açsan küsmüyormu..!
Ben de bilmiyordum, cahilliğin böylesi yani (!)
Ben de bilmiyordum, cahilliğin böylesi yani (!) Halbuki 2005 corollanda bile varmış. Paylaşım için teşekkürler Yasin bey, sayenizde bir şey öğrendim babamın arabası hakkında hemde. Cidden hiç denk gelmemişti, muhabbeti de olmamıştı.
yeni alınan araçda Engine Start / Stop. var, stop ettikden sonra teyibi açamıyordum,dolayısıyla müzik dinlenemiyordum... bi püf noktası var mı? yada aurisdeki eksiklik deyip kimseye soramadım(utandım) ))))... nasıl çalıştığını buluşum ilginçti ; araçın dışındayım çoçuk araçda direksiyonla vesaire oynuyor,bende birisiyle konuşuyordum, anahtar elimdeyken, birden araçdan müzik sesi geldi, bi heyecanla koştum... çoçuğa nasıl yaptın diye soruyorum,çoçuk korkudan birşey demiyor; kendi açıldı diyor... sonunda gördümkü debriyaja basmadan start/stop a 1 kere basmak kontağı yarım, 2 deefa basmak tam açmak oluyormuş...
ah be abi, sorsaydın ya bizlere...boşuna beklemişsin bulabilmek için...hatta debriyaja basmadan ikinci kez basarsan kontağı bir seviye daha açmış gibi oluyor, camları falan da indirebiliyorsun, ondan sonra gene debriyaja basmadan bir kere daha basarsan temelli kapanıyor, başa dönüyor...