0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lastik biraz havasız kullanılmışa benziyor kanımca ama öyle bir durum yoksa eğer bir daha almamak lazım...
Petlas, patlas olmuş. Kullanım şartları da önemli düşük basınçla kullanılmış sanki, jantlar yanlardan zorlamış gibi. Yine de 2014 üretimi lastiğin bu hale gelmemesi gerekirdi.
kar günü yazlık lastikle çıkmak ne kadar doğru bir örnek onu da bilmiyorum. konu karda yazlık lastik ile çıkmak ise sorun yok ben de çıkarım hiç sorun değil. önemli olan yönetimini bilmek. pek doğru bir karşılaştırma değil. bir de yine diyorum daha kaç defa derim bilmiyorum ama burda süper bir lastik demiyoruz. orda sınıfın orta kalitede bir lastiği.
Eksik yazdım sanırım bir önceki mesajımı. 2 karış kar vardı evin önünde, ben petlas kışlık ile çıkamadım evin önünden zincirsiz. doblo ise yazlık ile çıktı. Ana cadde açıktı, sadece evin önü ve sokakta kar vardı. 3. kışında böyle koyuveriyorsa...
3. kışında derken?bende çok kişi tanıyorum ticari ile yazlık lastikle karda gezen. karşılaştırma doğru bir örnek değil. ben alpin serisinden daha çok daha ucuz lastik ile onun çıkamadığı yerlere çıkıyorum. bu benim lastiğimin ondan çok daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. farklı ihtimalleri düşünmekte fayda var.
Aracımın otomatik olmasından ve otomatik vitesle karda nasıl süreceğimi bilmediğimden olabilir Ogün.Ben de petlas ile Ilgaz'a çıktım, buzda, buzlaşmış karda güzel gidiyor, fakat ıslak yoldaki tutuşu çok zayıf petlasın.
Petlasın kışlıklarıdan memnun olanı hiç görmedim.Kullanım özelliğide bu durumda etkili tabi.