0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Forumda sanki birisi daha böyle arabam hareket ediyor diye konu açmıştı. Allah muhafaza nasıl bir iş bu anlayamadım. Bunun teknik açıklaması ne olabilir?
Araç dizel otomatik. Şunu da anlayamadım, arabayı park ediyorsun hiçbirşey yok ve araç iki saat sonra hadi bana eyvallah diyerek hareket ediyor. İndikten sonra yapsa anlayacam ama iki saat neyi bekledin??
Araca acaba başka bir araba park ederken kuvvet uyguladıda o nedenlemi hareket etti. Sanırsam yol eğimli.Cevrede Kamera varsa incelemek lazım.
Bunu hiç düşünmedim başkası arabayı ittirmiş olabilirmi acaba. Evet yol eğimli. Ilk fotoğraftaki görünen sağ tarafta duran Hyundai aracın üst tarafında solda park halindeymiş araba. Bildiğin S çizerek gelmiş Hyundai yi pas geçmiş bu arabaya çarpmış.
Şahıs itmiş olarak değilde başka bir araba park ederken tampondan kuvvet uygulamışsa aracın harekete geçme ihtimali yüksek.
Evde yaramaz genç varmı? aklıma gelmedi değil doğrusu
[emoji12][emoji12]Evde malesef yaramaz genç yok...[emoji3][emoji3][emoji3]
Geçmiş olsun. El frenini çok çekmekten zamanla tutmayabiiyor ama yeni araçta bu hemen olmayabilir.Gidilen güzergahta yerde yağlanma varmıydı acaba ? Bazen kaza oluyor yola yağ dökülüyor. Kampanalar yağlanmış olabilirmi ? Örnek olarak, geçenlerde iş makinası kaza yapmış ( nasıl becerdiyse ) Yol komple yağ olmuştu belediye ekipleri temizlemeye çalışıyordu.Milyonda bir olacak birşey ama başkasına aklım ermedi açıkcası. Gerçekten ilginç
Vites p konumunda ve el freni çekikken ittirseler en fazla 10-20 cm oynar. Bu kazayı yapması için araca vurup gazı köklemesi gerek. Ön - arka tamponda iz varmı eğer öyle birşey olduysa küçükte olsa çizik olur.
Bu arabalarda P konumu yok. Ön tampona bakmak aklıma gelmedi ama araba şu an serviste geldiğinde ilk işim o olacak.
Araç ileri viteste duruyordur büyük ihtimalle. Önü yokuş yukarı bakarken o şekilde bırakıldığını varsayalım yine uzak ihtimal :S O şanzıman kaç ton basınca dayanır bilmiyorum ama dokunmayla böyle birşey mümkün değil bence. Geri viteste kaldıysa el freni tutardı.Şanzıman ve el freninde sıkıntı var o zaman biri kaçırsa biri tutardı. Servis ne diyecek acaba bu duruma