0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vaktinde şu konuda (http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61106.msg827343#msg827343) belirttiğim ses problemini bu hafta 20.000 bakımında dile getirdim. Toyota genel merkeze soracaklarını belirttiler. Az önce arandım direksiyon kolonu değişecekmiş. Siparişi verilmiş... Bir de şunu sormak istiyorum... Ben arabadan gelen en ufak rahatsız edici ses vs için garantiden işlem yaptırıyorum, misal arka kapı içinden gelen ses, ön konsol teyip bölgsinden gelen ses, tavandan gelen ses vs... Dayanamıyorum sessiz araç sürerken en ufak sese... Hal böyle olunca benim servis dökümünün maşallahı var... Bu aracı satarken bana çok problem yaratır mı acaba?
Alacak kişi servis kayıtlarına bakarsa neden bu kadar parça değişimine gidilmiş diye sorgulayabilir. Malum bizdeki orjinallik anlayışı orjinal parça kullanımını çağrıştırmıyor, bakım sarf malzemeleri haricinde hiç parça değiştirilmemiş, eski olmasını çağrıştırıyor. Geçmiş olsun.
Haklısınız ne yazık ki... Ama ne yapayım yaptırmazsam da huzursuz oluyorum... :/ Şans...
Bence sorun olmaz. 2. elini düşüneyim derken aracın beklentileri karşılamadan kullanılmasının da bir anlamı yok. Meşhur bir laf var ya sonunu düşünen kahraman olamazmış
direksiyon kutusu değişimi değilmi?ses yapmasından kaynaklı bir durum:(((
bendede aynı sorun var bu akşam mesai sonrasında arabayı servise bıraktım. geçen cuma göstermiştim aracı patika yollarda,stabilize bozuk yollarda belirsiz bir ses geliyordu sağolsunlar garanti kapsamında değişeceğini söylediler parça gelmiş yarın takılacak bakalım...
Benim aracımdada bozuk yollarda gelen bir ses var beni çok rahatsız ediyor.Ses sanki ön takımdan geliyor gibi kaymak asfaltta problem yok bozuk yolda lock lock diye alttan gelen bir ses var.Bakıma üç bin km var gittiğimde bende göstereceğim bakalım ne çıkacak.
Büyük ihtimalle aynı sorundur Cavit Bey...İlk mesajda linkini koyduğum bir ses kaydı var... Kulaklıkla dinlerseniz daha iyi duyarsınız, isterseniz bir bakın aynı tarzda ses mi diye...
Arkadaşlar benim de 2012 model yarisim var ve bozuk yolda sanki teyip ve direksiyon tarafından titremeden kaynaklı şırıltı tarzı bir ses geliyor. Sizin direksiyon kolonu dediğiniz parça hangi parça oluyor acaba. Sesi neden yaptığını söylediler mi.
Servisteyken makyajlı kasa Yaris'i inceledim. Çok beğendim. Arabamı verip, makyajlı kasa değişimi yapmak için sabırsızlanıyorum
Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2014, 01:16:29) Değişim için konuştunuz mu hiç? Ben oradayken 4 yaşında bir corollaya 29.000 teklif ettiler...
kısa bir güncelleme yapayım...Kolon değişti... Ses giderildi... Direksiyonum öncekine oranla sertleşti ama çok şikayetçi değilim çünkü açıkcası azcık da olsa direksiyonun sertlik kazanmasını istiyordum. Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2014, 01:16:29) Değişim için konuştunuz mu hiç? Ben oradayken 4 yaşında bir corollaya 29.000 teklif ettiler...