0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Böyle yerlerde ceza gözüküyor diyelim e-devlet'e giriş yapıyoruz oralarda hiç bir şey gözükmüyor. Bu nasıl oluyor
E-devlete geç entegre oluyor olabilir. Ortada bir ceza veya vergi varsa öyle ya da böyle bir yerde çıkıyor.
Benimde 8 tl gözüküyor. Yanlız bir tanesi benim. İşparkçı arkadaşlara mı ödemek gerekli bunu?
Beni arabayı geçen sene aldım ben daha önceden bir sürü cezası var mesela peki neden satış sırasında gözükmüyor. Kim kime dum duma vay bee
250 TL'ye kadar İsparkçı arkadaşlara, 250-500 arası İsparkın sitesinden kredi kartı ile ödenebiliyor muş. 500 den fazla kimse de çıkmaz her halde.
Aytaç, arkadaşımın arabasını sorguladık şimdi 500tl üzeri diyor ve eminiz ki bu arkadaş için mümkün değil öyle bir park cezası.Yanımda bak şu an, peki öyle olunca ne olabilir, belki de önceki sahibinde olmuştur,aklımıza bu geldi...
Arabaya apartmanın garajında yazdılarsa Kadir Topbaş'a kadar çıkarım vallahi.
Bak benim aracında 250Tl üzeri çıktı fakat ben arabayı 2013 nisanda aldım 2008-2012 arası diyor.. Benim zaten ispark ile fazla işim olmaz, ya taksi ile giderim ya da katlı otoparka bırakırım arabayı.. Ben satışı alırken de böyle bir borç çıkmadı o da ilginçtir...