Gönderen Konu: KASKO --Toyota Kasko??  (Okunma sayısı 39619 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
KASKO --Toyota Kasko??
« : Mart 24, 2011, 20:16:44 »
arkadaşlar herkese merhaba :) arabamın kaskosu bitmek üzere yenileyeceğim.. yetkili serviste yapılan Toyota kaskoyu kullanan ya da bilgisi olan var mı?? Aksigorta kesiyormuş, kapsam içeriğine göre, altın bir de gümüş diye iki çeşidi var..
ya da hangi kaskodan yaptırsak?? (şu anki devam eden kasko şirketi Liberty sigorta)..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Toyota Club Türkiye

KASKO --Toyota Kasko??
« : Mart 24, 2011, 20:16:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: KASKO --Toyota Kasko??
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2011, 20:21:46 »
Arkadaşım toyota kasko hakkında bilgim yok ama ,sana tavsiyem toyota servisiyle anlaşması olan ,poliçe içeri değerli olan ve ucuz olan poliçeyi satın al.

Kendi adıma toyota kasko kazık.:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2011, 20:38:17 »
  merhaba 2 yıldır toyota kasko kullanıyorum.ilk yıl gümüş poliçeydi.şimdi altın poliçe aralarında fiyat farkı çok yok.altın daha güzel.2 kere kaskoyla işim oldu ikisinde de yetkili toyota servisinde orjinal parçalarla tamirat yapıldı belgelere imza atarak aracımı teslim aldım.çok memnunum.diğer firmalardan fiyat alarak yanlarına git kesinlikle yardımcı olurlar.tavsiye ederim.tek eksiği mini onarım paketi yok.altının gümüşden fazlalığı tazminat ücretleri yüksek ve far sinyal hasarlarını cam kırılması gibi hasarsızlığı etkilemeden değişim yapıyorlar.aracım 2004 yaris.iyi günler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2011, 20:43:15 »
evet yaa mini onarım dahil olmuş olsa bu toyota kaskoda hiç düşünmeyeceğim yaptıracağım hemen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2011, 23:20:11 »
Aksigorta iyi ama Toyota kasko kötü.

Bir çok teminat yok, ekletmek istediğinizde ödeyeceğiniz prim çok fazla.

Bugün bakıma gittiğimde kaskoyu Toyotadan yeniletmeyeceğimi söyledim.

Kendi sigortacımdan Akkasko paket yaptırdım. Çok daha avantajlı ve ucuz.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '13
  • 17 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2011, 23:41:59 »
2010 model 1,6 comfort aracıma 2010 yılında 35700 tl kasko bedeli üzerinden 850 tl'ye yapı kredi sigortadan yaptırmıştım.Ancak yapı kredi sigortanın bazı teminatlarının düşük olması ve anlaşmalı toyota servislerinin az olması sebebiyle,2011 yılı kaskosunu 32,500 tl kasko bedeli üzerinden %30 hasarsızlık indirimi dahil Toyota Altın kasko  845' tl ye yaptırdım.Yani aracım hem toyota orjinal parçalarıyla değişecek hemde kafam ağrımayacak.
Burhan İNCE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2011, 02:06:07 »
Aldığımdan beri Toyota Kasko - Altın kullanıyorum. Yukarıda söylenilenlerde olduğu gibi teminatları gayet iyi. Benim de Swiss Otel taraflarında arka kelebek camı indirmişlerdi. Sorunsuz hasarsızlık indirimi gitmeden hallediverdiler. Zaten bildiğim kadarı ile hasarsızlık gitmeden, senede en fazla iki defa camlar ve ön-arka stop farı yenileyebiliyorsunuz hasar olursa. Yalnız mini onarım maalesef yok, hele ki biz İstanbullular için mini onarım aşırı derecede şart (özellikle benim oturduğum yer, aracımdaki tüm çizikler burada meydana geldi), o yüzden dilim yandı diyebilirim. Tamponları boyatmak, ön sağ çamurluk ve marşbiyeri yaptırmak (Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde bir yere) 400 TL'ye mâl oldu bana :) Eğer mini onarım dahil olsaydı, Auto King'de orjinal parça ve işçilik ile ön-arka tampona 480 TL istediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2011, 23:55:37 »
Aksigorta iyi ama Toyota kasko kötü.

Bir çok teminat yok, ekletmek istediğinizde ödeyeceğiniz prim çok fazla.

Bugün bakıma gittiğimde kaskoyu Toyotadan yeniletmeyeceğimi söyledim.

Kendi sigortacımdan Akkasko paket yaptırdım. Çok daha avantajlı ve ucuz.

Özer bey Ak kasko nun artı olan özellikleri neler? yani toyota kasko ile kıyasladığımızda.. bilgilendirirseniz sevinirim..
bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum.. teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #8 : Mart 28, 2011, 21:02:30 »
anadolu sigortadanda fiyat almanızı öneririm... hem full teminatlı hem çok uygun...
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 28, 2011, 21:56:16 »
arkadaşlar kaskomu daha 20 gün önce yeniledim,yaptıklarımı paylaşayım
servisimi arayıp anlaşmalı sigorta şirketlerini öğrendim
sonra internetten bana en yakın olanlarını aradım hepsinden fiyat aldım neleri kapsadığını sordum
doğal afet,yangın,deprem,terör saldırısı,anahtar çalınması,karşı tarafa ödenen miktar,aracın pert olması durumunda ne kadar ödeme alacağım,bi sorunum olduğunda 7/24 arayabileceğim kimse varmı,kaza sonrasında çekici araç veya yol yardımı,kiralık oto ve otel temini..... v.s. gibi sorularla sigortacıları bayılttıktan sonra başka firmalardan aldığım fiyatları söyleyerek ortamı biraz daha kızıştırdım :) işe yaradıda
aracım 2007 Yaris terra
ilk sigortamı geçen yıl Anadolu sigortadan yaptırdım şirket çalışanı olduğum için %25 indirimle 1080 liraya yaptırdım bu yıl hasarsızlık indirimiyle 830'dan 800 liraya bıraktılar.pahalı geldi
isviçre sigorta 750 tl
ergo 1050 tl
anadolu 800 tl
ak sigorta 770 tl
axa sigorta 560 tl
liberty sigorta 570 lira fiyat verdi.
liberty sigortayı yaptırmaya acente ikna etti beni diğer firmalarda var neden fazla ödeyesin dedi,
aldım poliçeleri karşılaştırdım,
liberty - anadolu farkı
anadolu sigortada karşı tarafa 100.000 liraya kadar ödeme yapılabiliyor ve ilk defa bu yıl ekledikleri çift hasarsıklık indirimi var birde mini onarım paketi.
liberty'de karşıya 40.000 ödeniyor 20.000'de zorunlu trafi sigortasından ödeiyormuş (zorunlu trafik sigortası limiti bu yıl artmış haberiniz olsun)
açıkçası acenteyle iyi iletişim kurduk ve ikna oldum 569 liraya liberty sigorta yaptırdım

toyota kasko açıkçası çok pahalı geldi bana o yüzden hiç ilgilenmedim bile.
son olarka mesut bey liberty'den memnun kaldınızmı? bi sorun olduğundan mı değiştirmek istiyorsunuz??
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 28, 2011, 23:40:11 »
anadolu sigortadanda fiyat almanızı öneririm... hem full teminatlı hem çok uygun...

Bencede
Benim Babam Toyota Gibi Adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 29, 2011, 10:19:44 »
arkadaşlar kaskomu daha 20 gün önce yeniledim,yaptıklarımı paylaşayım
servisimi arayıp anlaşmalı sigorta şirketlerini öğrendim
sonra internetten bana en yakın olanlarını aradım hepsinden fiyat aldım neleri kapsadığını sordum
doğal afet,yangın,deprem,terör saldırısı,anahtar çalınması,karşı tarafa ödenen miktar,aracın pert olması durumunda ne kadar ödeme alacağım,bi sorunum olduğunda 7/24 arayabileceğim kimse varmı,kaza sonrasında çekici araç veya yol yardımı,kiralık oto ve otel temini..... v.s. gibi sorularla sigortacıları bayılttıktan sonra başka firmalardan aldığım fiyatları söyleyerek ortamı biraz daha kızıştırdım :) işe yaradıda
aracım 2007 Yaris terra
ilk sigortamı geçen yıl Anadolu sigortadan yaptırdım şirket çalışanı olduğum için %25 indirimle 1080 liraya yaptırdım bu yıl hasarsızlık indirimiyle 830'dan 800 liraya bıraktılar.pahalı geldi
isviçre sigorta 750 tl
ergo 1050 tl
anadolu 800 tl
ak sigorta 770 tl
axa sigorta 560 tl
liberty sigorta 570 lira fiyat verdi.
liberty sigortayı yaptırmaya acente ikna etti beni diğer firmalarda var neden fazla ödeyesin dedi,
aldım poliçeleri karşılaştırdım,
liberty - anadolu farkı
anadolu sigortada karşı tarafa 100.000 liraya kadar ödeme yapılabiliyor ve ilk defa bu yıl ekledikleri çift hasarsıklık indirimi var birde mini onarım paketi.
liberty'de karşıya 40.000 ödeniyor 20.000'de zorunlu trafi sigortasından ödeiyormuş (zorunlu trafik sigortası limiti bu yıl artmış haberiniz olsun)
açıkçası acenteyle iyi iletişim kurduk ve ikna oldum 569 liraya liberty sigorta yaptırdım

toyota kasko açıkçası çok pahalı geldi bana o yüzden hiç ilgilenmedim bile.
son olarka mesut bey liberty'den memnun kaldınızmı? bi sorun olduğundan mı değiştirmek istiyorsunuz??

Eyüp bey paylaşımınızdan dolayı öncelikle çok teşekkürler.. kaskonuz hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermez de inşallah gerek kalmaz kaskoya..
ben eski arabamla kaza yaptıktan ve yaklaşık 4.000TL hasar masrafı ödedikten sonra kaskonun gerekliliğini anlayabildim ama ne yazık ki geç oldu:) kazanın ardından Libertyden kasko yaptırdım, Liberty kasko ile bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. çünkü sonrasında kaskoluk bir işim olmadı.. inşallah olmaz da..
tek kafama takılan konu poliçemdeki teminatların çok düşük olması.. sanırım sigortacı arkadaş poliçe fiyatı az çıksın diye olabildiğince teminatları düşük yazmış.. bu durumu sonradan öğrendim.. o yüzden kestirdiğimiz poliçeyi çok iyi okuyup incelemek gerekir.. ondan dolayı kaskoyu başka bir sigorta şirketinden yaptırmayı düşünüyorum.. bugün anadolu sigortadan fiyat aldıktan sonra hangisine yaptıracağıma karar vereceğim.. çünkü mevcut kaskom yeni sona erdi..
bu arada toyota kaskoyu servise sordum ak sigorta ile zürih sigorta şirketleri kesiyormuş.. ak kaskonun normal kaskosu ile toyota kasko hemen hemen aynı fiyat, aralarında 20-30 TL fark var.. ak kaskoda mini hasar onarımı var toyota kaskoda yok.. toyota kaskonun tek avantajı herşey yetkili serviste orjinal parçalarla ve eksper gerekmeden hallediliyormuş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 29, 2011, 12:15:50 »
arkadaşlar herkese merhaba :) arabamın kaskosu bitmek üzere yenileyeceğim.. yetkili serviste yapılan Toyota kaskoyu kullanan ya da bilgisi olan var mı?? Aksigorta kesiyormuş, kapsam içeriğine göre, altın bir de gümüş diye iki çeşidi var..
ya da hangi kaskodan yaptırsak?? (şu anki devam eden kasko şirketi Liberty sigorta)..

Boş ver gümüşü altını sen platin yaptır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 29, 2011, 12:29:43 »
Benim kaskom da ak sigortadan. Aksigortadan kasko yapılırken sisteme Toyota kasko olarak girince Toyota servislerinde yapılan kasko ile aynı imkanları oluyor, yani hasar olduğunda sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu herhangi bir tamircide değil yetkili serviste orjinal parçalar kullanılarak tamir yapılabiliyor. Sırf bu yüzden geçen yıl yenilerken de Aksigorta'dan devam ettim. Bir ay sonra kaskomun süresi doluyor, sanırım tekrar aynı acentadan yenileteceğim.

Zaten sigorta acentası seçme şansım yok, acenta eşimin kardeşi olunca o hangisini tavsiye ederse o sigortadan yaptırıyorum.

All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 29, 2011, 13:36:08 »
Boş ver gümüşü altını sen platin yaptır :D

evet Kemal abi en iyisi platin nasıl düşünemedik şu ana kadar onu   :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Haziran 23, 2011, 16:07:45 »
2010 makyajlı corola comfort extra ya axa  ve ergo 1250 hdi 1100 lira fiyat verdi,hasarsızlık indirimi dahil..Ergo mini onarım falan vermiyor,her şeye kaskoyu deliyormuş.Axa'da mini onarım,cam far değişimi gibi şeyler delmiyormuş.Anahtar kaybında 1000 lira teminat..ve diğer tüm olaylara karşı teminat veriyorlar.Araca da 35000 lira fiyat verdiler kasko değeri.Geçen sene  toyota gümüş kasko yapmştıım 1000 liraya bu sene böyle fiyat ıktı bakalım napacam
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 23, 2011, 16:19:48 »
2010 makyajlı corola comfort extra ya axa  ve ergo 1250 hdi 1100 lira fiyat verdi,hasarsızlık indirimi dahil..Ergo mini onarım falan vermiyor,her şeye kaskoyu deliyormuş.Axa'da mini onarım,cam far değişimi gibi şeyler delmiyormuş.Anahtar kaybında 1000 lira teminat..ve diğer tüm olaylara karşı teminat veriyorlar.Araca da 35000 lira fiyat verdiler kasko değeri.Geçen sene  toyota gümüş kasko yapmştıım 1000 liraya bu sene böyle fiyat ıktı bakalım napacam

Benim kaskom Axa mini onarım yok, far hasarına kasko deliniyor ki başıma gelmişti. Ama herhangi bir hasar anında herşeyi orjinal olarak serviste yaptırabilirsiniz o yönden iyi hiç sıkıntı çıkarmadıklarını biliyorum.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Haziran 23, 2011, 17:59:37 »
Benim kaskom Axa mini onarım yok, far hasarına kasko deliniyor ki başıma gelmişti. Ama herhangi bir hasar anında herşeyi orjinal olarak serviste yaptırabilirsiniz o yönden iyi hiç sıkıntı çıkarmadıklarını biliyorum.
Axa'nın anlaşmalı servislerine baktım Sivas Toyota yoktur.Vazgeçtim ondan,hem de 1250 lira.Toyota servisi aradım gümüş kasko 860,altın kasko 960 fiyat verdiler..Gümüş kasko yaptıracağım galiba.
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 23, 2011, 20:26:33 »
2005 Avensis Elegant 1189 TL.Anadolu sigorta.Mini onarım var.Bugün yapıldı.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 23, 2011, 21:14:54 »