0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aksigorta iyi ama Toyota kasko kötü.Bir çok teminat yok, ekletmek istediğinizde ödeyeceğiniz prim çok fazla.Bugün bakıma gittiğimde kaskoyu Toyotadan yeniletmeyeceğimi söyledim. Kendi sigortacımdan Akkasko paket yaptırdım. Çok daha avantajlı ve ucuz.
anadolu sigortadanda fiyat almanızı öneririm... hem full teminatlı hem çok uygun...
arkadaşlar kaskomu daha 20 gün önce yeniledim,yaptıklarımı paylaşayımservisimi arayıp anlaşmalı sigorta şirketlerini öğrendimsonra internetten bana en yakın olanlarını aradım hepsinden fiyat aldım neleri kapsadığını sordumdoğal afet,yangın,deprem,terör saldırısı,anahtar çalınması,karşı tarafa ödenen miktar,aracın pert olması durumunda ne kadar ödeme alacağım,bi sorunum olduğunda 7/24 arayabileceğim kimse varmı,kaza sonrasında çekici araç veya yol yardımı,kiralık oto ve otel temini..... v.s. gibi sorularla sigortacıları bayılttıktan sonra başka firmalardan aldığım fiyatları söyleyerek ortamı biraz daha kızıştırdım işe yaradıdaaracım 2007 Yaris terrailk sigortamı geçen yıl Anadolu sigortadan yaptırdım şirket çalışanı olduğum için %25 indirimle 1080 liraya yaptırdım bu yıl hasarsızlık indirimiyle 830'dan 800 liraya bıraktılar.pahalı geldiisviçre sigorta 750 tlergo 1050 tlanadolu 800 tlak sigorta 770 tlaxa sigorta 560 tlliberty sigorta 570 lira fiyat verdi.liberty sigortayı yaptırmaya acente ikna etti beni diğer firmalarda var neden fazla ödeyesin dedi,aldım poliçeleri karşılaştırdım,liberty - anadolu farkıanadolu sigortada karşı tarafa 100.000 liraya kadar ödeme yapılabiliyor ve ilk defa bu yıl ekledikleri çift hasarsıklık indirimi var birde mini onarım paketi.liberty'de karşıya 40.000 ödeniyor 20.000'de zorunlu trafi sigortasından ödeiyormuş (zorunlu trafik sigortası limiti bu yıl artmış haberiniz olsun)açıkçası acenteyle iyi iletişim kurduk ve ikna oldum 569 liraya liberty sigorta yaptırdımtoyota kasko açıkçası çok pahalı geldi bana o yüzden hiç ilgilenmedim bile.son olarka mesut bey liberty'den memnun kaldınızmı? bi sorun olduğundan mı değiştirmek istiyorsunuz??
arkadaşlar herkese merhaba arabamın kaskosu bitmek üzere yenileyeceğim.. yetkili serviste yapılan Toyota kaskoyu kullanan ya da bilgisi olan var mı?? Aksigorta kesiyormuş, kapsam içeriğine göre, altın bir de gümüş diye iki çeşidi var..ya da hangi kaskodan yaptırsak?? (şu anki devam eden kasko şirketi Liberty sigorta)..
Boş ver gümüşü altını sen platin yaptır
2010 makyajlı corola comfort extra ya axa ve ergo 1250 hdi 1100 lira fiyat verdi,hasarsızlık indirimi dahil..Ergo mini onarım falan vermiyor,her şeye kaskoyu deliyormuş.Axa'da mini onarım,cam far değişimi gibi şeyler delmiyormuş.Anahtar kaybında 1000 lira teminat..ve diğer tüm olaylara karşı teminat veriyorlar.Araca da 35000 lira fiyat verdiler kasko değeri.Geçen sene toyota gümüş kasko yapmştıım 1000 liraya bu sene böyle fiyat ıktı bakalım napacam
Benim kaskom Axa mini onarım yok, far hasarına kasko deliniyor ki başıma gelmişti. Ama herhangi bir hasar anında herşeyi orjinal olarak serviste yaptırabilirsiniz o yönden iyi hiç sıkıntı çıkarmadıklarını biliyorum.