Toplam Oy Verenler: 136
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 sene mmt kullandım.Sürüş zevki mükemmel ama mmt yüzünden defalarca yolda kalmış iri olarak ne sıfır nede 2.elde mmt vitesi tercih etmem önermemde..Zaten 2.el oto pazarlarında bile insanlar mmt diyince uzaklaşıyor arabadan.
İnşallah senin yaşadıklarını biz de yaşamayız.Kullandığın ve seni yolda bırakan araç kaç model? Defalarca...? Kaç defa ve arıza tanımlarını söylerseniz biz de bilmiş olalım.
dün korolla dizel testine çıktım m/m gerçekten çok zevkli vites geçişlerinde ayağınızı çok hafif gazdan çekerseniz hiç birşey hissedilmiyor ve performansıda çok güzel hem manuel kullanımda hemde otomatikte ben çok beğendim....
levent bey aracı otamatikte kullanırken aracın kaçıncı viteste olduğunu nerden anlıyorsunuz ben ekranda boyle bir bilgi görmedim yada dikkat etmedim...
sinan bey bende yeni auris siparişi verdim d4d comfort extra m/m bana sizde auris m/m kullanıcısı olarak + ve - lerini yazarmısınız rica etsem her kafadan bir ses çıkıyor birinci ağızdan duymak daha garanti diye düşünüyorum....
arac kendını korumaya alır derken kastınız nedır nasıl korumaya alıyor...