0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şaban hocam, buna benzer bir konu belki 2 yıl önce açılmıştı ama kimbilir nerededir şimdi Bulabilirsem konuları birleştiririm. Yoksa, buradan devam etsin. Yakıt problemi ile geçen kabus gibi günlerden sonra senin bu şekildeki bir mesajını okumak çok güzel. Artık aracını keşfetmeye başladın sanırım Edit: Konuyu buldum ama pek başlığa uygun gelişmemiş.http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/ae101-39lerin-bilinmedik-yanlari/
Benim fark ettiğim tek ilginç özellik araçla uzun yolda giderken (90-100 km/s hızla) araç vitesi boşta iken ayağımı gazdan çekince yakıt tüketimi 0.5 gösterirken,5nci vitese takıp aynı şekilde ayağımı gazdan çekince devir yüksek olmasına rağmen yakıt tüketimi 0.0 gösteriyor.Hiç yakmıyor gibi
Benim Toyota'larda hiç bilmediğim özellik bulunmuyor....LAK LAK LAK LAK diye çalışıyor hepsi:))))))))))))) O kadar....
başka bir süpriz yumurta daha : far açık uyarısı yok denilen ae101in sadece 98 modelinde far açık uyarısı mevcuttur..
evet ben o tuşu küçük çoçuğum basana kadar bilmiyordum... bikaç yerde de şöyle konuşşmuştum " direksiyondan kumanda yapmışlar ama ilk başta elle kendin açman gerekiyor bu ne saçmalık vs vs " özellik yapmışlar ama kitapcığa yazmamışlar suç benim değil onların
direksiyondaki kumandada elle açma düğmesi var zaten. okadarını da sürücü yapsın canım. cd çaların veya teyibin sese duyarlı olarak açılabileceğini düşünemeyiz heralde.